Boot Camp ondersteunt geen RAID-configuraties

Boot Camp werkt niet met RAID-configuraties.

De RAID-configuraties die niet worden ondersteund, zijn onder andere de ingebouwde softwarematige RAID van Microsoft Windows en andere hardwarematige RAID-kaarten (zoals Mac Pro RAID- en Xserve RAID-kaarten).

Meer informatie

Als u een schijf in partities wilt verdelen en Windows wilt installeren via de Boot Camp-assistent, moet de schijf één enkele partitie zijn die als één volume in de structuur Mac OS Uitgebreid (journaled) is geformatteerd. Als u de schijf al in partities hebt verdeeld via Schijfhulpprogramma of een ander hulpprogramma, kunt u de Boot Camp-assistent niet gebruiken totdat u de schijf herstelt naar een Mac OS X-volume met één enkele schijf.

Bovendien werkt de Boot Camp-assistent alleen met interne schijven. U kunt de Boot Camp-assistent niet gebruiken om Windows in partities te verdelen en te installeren op een externe schijf.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.