Boot Camp biedt geen ondersteuning voor RAID

In Windows op een Mac-computer kun je geen RAID gebruiken.

Boot Camp installeert Microsoft Windows niet op RAID-volumes, en ook niet op volumes van een RAID-kaart.

Windows op een Mac herkent RAID-volumes niet, en volumes van een RAID-kaart evenmin.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.