Dvd-speler gebruiken om dvd-films te bekijken op een Mac

Met Dvd-speler kunt u dvd's of dvd-filmbestanden op uw computer afspelen.

Dvd afspelen

Als uw Mac een ingebouwd dvd-station heeft of is uitgerust met een Apple USB SuperDrive, plaatst u de dvd in het station. Dvd-speler wordt automatisch geopend.

Voor de bediening of toegang tot de dvd-menu's gebruikt u de regelaars op het scherm. Andere functies, zoals ondertiteling, bijschriften voor spraak en geluiden en ouderlijk toezicht, vindt u in de menubalk. Daarnaast kunt u de spatiebalk en andere toetscombinaties en bewegingen gebruiken.

Een dvd-filmbestand afspelen is bewaard op de Mac

Als er dvd-mediabestanden op de Mac zijn bewaard:

1. Gebruik Spotlight om Dvd-speler te zoeken en te openen.
  2. Kies 'Archief' > 'Open dvd-media' op de menubalk van Dvd-speler.
  3. Selecteer de VIDEO_TS-map waarin de video staat die u wilt afspelen en klik op 'Open'.