Gebruik van de USB-poort op een AirPort Time Capsule, AirPort Extreme of AirPort Express

De USB-poort op een AirPort Time Capsule, AirPort Extreme-basisstation of AirPort Express is alleen bestemd voor de doeleinden die hieronder worden beschreven. De poort is niet bestemd voor gebruik met andere USB-apparaten, zoals breedbandmodems, luidsprekers of toetsenborden.

AirPort Time Capsule 802.11ac en AirPort Time Capsule 802.11n (1e - 4e generatie)

• Een USB-harde schijf met eigen stroomvoorziening
  • Een USB-printer
  • Een USB-hub die kan worden gebruikt om meerdere USB-harde schijven en/of printers aan te sluiten

AirPort Extreme 802.11ac en AirPort Extreme 802.11n (1e - 5e generatie)

• Een USB-harde schijf met eigen stroomvoorziening
  • Een USB-printer
  • Een USB-hub die kan worden gebruikt om meerdere USB-harde schijven en/of printers aan te sluiten

AirPort Express 802.11n (2e generatie) en AirPort Express 802.11n (1e generatie)

• Een USB-printer

Meer informatie

Opmerking voor breedbandmodems

Gebruik Ethernet om een breedbandmodem, zoals een kabelmodem en DSL-modem, aan te sluiten. Als de aanbieder voor breedbandinternet USB-modems gebruikt, neemt u contact op met de aanbieder voor een andere oplossing.