De softwareversie op een iPhone, iPad of iPod zoeken

U kunt de versie van de geïnstalleerde iOS-, iPadOS- of iPod-software op uw iPhone, iPad of iPod vinden met uw apparaat of uw computer.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik vervolgens op 'Info' om de op uw apparaat geïnstalleerde softwareversie te vinden.

Op een iPod, iPod classic, iPod nano of iPod mini

1. Druk meerdere keren op de menuknop tot het hoofdmenu verschijnt.
  2. Scrol naar en selecteer 'Instellingen' > 'Info'.
  3. De softwareversie van het apparaat verschijnt op dit scherm. Op de iPod nano (3e of 4e generatie) en de iPod classic drukt u op het scherm 'Info' twee keer op de selectieknop om de softwareversie weer te geven.

Op een iPod shuffle

Met uw computer

U kunt de softwareversie van een apparaat ook vinden met uw computer. Volg deze stappen:

1. Op een Mac met macOS Catalina 10.15 opent u Finder. Op een Mac met macOS Mojave 10.14 of lager, of op een pc, opent u iTunes.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer.
  3. Zoek het apparaat op uw computer. Ontdek wat u kunt doen als uw apparaat niet wordt herkend op de computer.
  4. Kijk onder het tabblad 'Algemeen' of 'Overzicht' om de softwareversie te zien.