Informatie over je garantie of AppleCare-abonnement opzoeken

Controleer of je apparaat is gedekt en bekijk welke soorten reparaties en support bij je dekking zijn inbegrepen. Of zoek het nummer van de overeenkomst, aankoopbewijs en vervaldatum.

Nagaan of je apparaat wordt gedekt door een AppleCare-abonnement of de beperkte garantie van Apple

1. Ga naar checkcoverage.apple.com

2. Voer het serienummer van het apparaat in.

3. Volg de instructies op het scherm.

Je kunt ook naar mysupport.apple.com Log in met je Apple ID en kies vervolgens je apparaat. Lees wat je moet doen als de informatie onjuist is of als je het AppleCare-abonnement niet ziet.

Nagaan wat de dekking omvat

1. Ga naar mysupport.apple.com.

2. Log in met je Apple ID.

3. Kies je apparaat. Je kunt nu de details vinden over de support waarvoor je in aanmerking komt, inclusief hardwarereparaties en technische support.

Je kunt de dekkingsdetails ook bekijken in Instellingen op je iPhone of iPad. Dit doe je als volgt:

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op 'Algemeen' en dan op 'Info'.

3. Tik op 'Dekking'. Tik vervolgens op je apparaat voor meer informatie.

Nagaan wanneer je dekking verloopt

1. Ga naar mysupport.apple.com.

2. Log in met je Apple ID.

3. Kies je apparaat. De vervaldatum wordt vermeld samen met andere details over je dekking.

Het nummer van de overeenkomst of het bewijs van dekking opzoeken

1. Ga naar mysupport.apple.com.

2. Log in met je Apple ID.

3. Kies je apparaat.

4. Klik op 'Bekijk bewijs van dekking'. Als je het bewijs van dekking (garantiebewijs) niet ziet, controleer je of je Apple ID is geconfigureerd voor het gebruik van twee-factor-authenticatie.