Een iPhone herstarten

Lees hier hoe u een iPhone uitschakelt en weer inschakelt.

Een iPhone X of 11 herstarten

1. Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de zijknop (aan de rechterzijde van een iPhone) ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Een iPhone 6, 7 of 8 herstarten

1. Houd de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Een iPhone SE, 5 of ouder herstarten

1. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Als een iOS-apparaat is vastgelopen of niet kan worden ingeschakeld