Start uw iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

Volg deze stappen om een apparaat te herstarten.

Een apparaat herstarten

Uw iPhone X of hoger herstarten

1. Houd de zijknop en één van de volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.*
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de zijknop nogmaals ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Start uw iPhone 8 of iPod touch opnieuw op

1. Houd de sluimerknop (of de zijknop) ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.*
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de sluimerknop (of de zijknop) nogmaals ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

*Bij iOS 11 of hoger kunt u een apparaat uitschakelen via 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit'.

Uw iPad herstarten met Face ID

1. Houd de sluimerknop en één van de volumeknoppen ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.1
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de sluimerknop nogmaals ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Uw iPad herstarten met een thuisknop

1. Houd de sluimerknop (of de zijknop) ingedrukt tot de schuifknop verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop om het apparaat volledig uit te schakelen.2
  3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld, houdt u de sluimerknop (of de zijknop) nogmaals ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

1. U kunt uw apparaat ook uitschakelen via 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit'.
  2. Bij iOS 11 of hoger kunt u een apparaat uitschakelen via 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet uit'.

Als een iOS-apparaat is vastgelopen of niet kan worden ingeschakeld