Een iPhone herstarten

Lees hier hoe u een iPhone uitschakelt en weer inschakelt.

Uw iPhone X, 11 of 12 herstarten

1. Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de zijknop (aan de rechterzijde van de iPhone) ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Een iPhone SE (2e generatie), 8, 7 of 6 herstarten

1. Houd de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Een iPhone SE (1e generatie), 5 of ouder herstarten

1. Houd de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.