Made for iPhone-gehoorapparaten gebruiken

Made for iPhone-gehoorapparaten zijn een hulp om duidelijker op een iPhone, iPad of iPod touch te kunnen horen. Lees hier hoe u een Made for iPhone-gehoorapparaat koppelt met een iOS-apparaat, het bedient en meer.

U hebt één van de volgende apparaten met iOS 7 of hoger nodig om een Made for iPhone-gehoorapparaat te gebruiken:

• iPhone 4s en nieuwer
  • iPad Pro
  • iPad Air en nieuwer
  • iPad (4e generatie)
  • iPad mini en nieuwer
  • iPod touch (5e generatie) en nieuwer

Kijk welke gehoorapparaten compatibel zijn met een iOS-apparaat.

Koppelen en verbinden

Als u een Made for iPhone-gehoorapparaat koppelt met een iOS-apparaat, gaat de audio van het iOS-apparaat naar het gehoorapparaat. Als u het gehoorapparaat uitschakelt, moet u het opnieuw verbinden om het opnieuw met het iOS-apparaat te kunnen gebruiken.

Volg deze stappen om een gehoorapparaat te koppelen:

1. Open de batterijkleppen van het gehoorapparaat.
  2. Tik op uw iOS-apparaat op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'Horen' > 'MFi-gehoorapparaten'.
  3. Schakel 'Bluetooth' in bij 'Apparaten' als het is uitgeschakeld.
  4. Sluit de batterijkleppen van het gehoorapparaat. Het iOS-apparaat zoekt het gehoorapparaat.
  5. Tik bij 'Apparaten' op de naam van het gehoorapparaat.
  6. Tik op 'Koppel' wanneer u op het scherm een koppelingsverzoek ziet. Als u twee gehoorapparaten hebt, ziet u twee koppelingsverzoeken. Het koppelen kan tot wel een minuut duren.

U kunt het gehoorapparaat gebruiken wanneer het bij 'Apparaten' wordt weergegeven met een vinkje. 'Beheer vanaf toegangsscherm' is ingeschakeld. Laat dit ingeschakeld om het gehoorapparaat vanaf het toegangsscherm (met de activeringsknop) en via het bedieningspaneel te kunnen bedienen.

Koppelen met meerdere apparaten

Als u gehoorapparaten met meerdere iOS-apparaten koppelt, schakelt de verbinding van de gehoorapparaten van het ene apparaat naar het andere zodra u de audio gebruikt. De verbinding schakelt ook over als u een oproep op de iPhone ontvangt. Als u de instellingen van het gehoorapparaat op een apparaat wijzigt, worden deze naar de andere iOS-apparaten verzonden.

Volg deze stappen om met een ander iOS-apparaat te koppelen:

1. Zorg ervoor dat alle iOS-apparaten met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden en met dezelfde Apple ID zijn ingelogd bij iCloud.
  2. Volg de stappen voor het koppelen van het gehoorapparaat.

Verbinden wanneer u het gehoorapparaat inschakelt

Wanneer u het gehoorapparaat uitschakelt, wordt de verbinding met het iOS-apparaat verbroken. Open en sluit de batterijkleppen van het gehoorapparaat wanneer u het inschakelt om opnieuw verbinding te maken.

Uw MFi-gehoorapparaat bedienen

U kunt uw iOS-apparaat gebruiken om de gebruiksduur van batterij van uw gehoorapparaat te zien, het volume aan te passen, 'Live luisteren' in te schakelen en meer. Gebruik Instellingen of de activeringsknop om het gehoorapparaat te bedienen.

Stel voorkeuren in voor voorzieningen die u met uw iOS-apparaat bedient door naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'Horen' te gaan. Tik vervolgens op 'MFi-gehoorapparaten'.

Beltonen afspelen
U kunt beltonen afspelen via verbonden gehoorapparaten.

Audioroutering
Kies het standaardapparaat voor het afspelen van audio.

Apparaten in de buurt bedienen
Gebruik uw iOS-apparaat om de instellingen aan te passen van gehoorapparaten die zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden en zijn verbonden met uw iCloud-account.

Handoff audio
Blijf luisteren naar media via uw gehoorapparaat wanneer u schakelt tussen uw iOS-apparaten. Als uw gehoorapparaat bijvoorbeeld is verbonden met uw iPhone maar u gaat een film kijken op uw iPad, schakelt het gehoorapparaat automatisch over naar de iPad.

Bedienen op toegangsscherm
Maak snel voorinstellingen en volume-aanpassingen op uw gehoorapparaat rechtstreeks vanaf het toegangsscherm op uw iOS-apparaat. Klik simpelweg driemaal op de thuisknop.

Als u tikt op de naam van uw gehoorapparaat in 'Instellingen', kunt u het volgende:

• De gebruiksduur van de batterij zien
  • Het volume van beide gehoorapparaten aanpassen
  • Een vooraf ingestelde audio-instelling kiezen
  • Live luisteren inschakelen
  • Een gehoorapparaat loskoppelen

Lees hoe u de activeringsknop gebruikt om de gehoorapparaten te bedienen.

Meer informatie

Compatibele gehoorapparaten

Audibel

• A3i
  • A4i

Audigy

• AGXsp
  • AGXsp 2
  • AGXR

Audika

• First
  • Legend

Audiovoorziening

• Sun G5
  • Duo G5

Auris

• Øre

Beltone

• Beltone Boost
  • Beltone First
  • Beltone Legend
  • Beltone Boost Plus
  • Beltone Silk
  • Beltone Trust

Bernafon

• Zerena

Cochlear

• Baha 5
  • Baha 5 Power
  • Baha 5 SuperPower
  • Nucleus 7 Sound Processor

Concept

• Complete

Danavox

• Danavox Aio
  • Danavox Gala
  • Danavox Logar

EarLens

• EarLens Processor

eMeritus

• eMeritus

HearFocus

• HearFocus

Intela-Hear

• Atom

Interton

• Centro

Kind

• KINDnido

Kirkland Signature

• KS 6.0

MicroTech

• Kinnect
  • Kinnect 2

NuEar

• iSDS
  • iNOW

Optima

• Deuce

Oticon

• Opn

ReSound

• ReSound Cala
  • ReSound ENZO
  • ReSound ENZO2
  • ReSound ENZO 3D
  • ReSound Forte
  • ReSound Lancio
  • ReSound LiNX
  • ReSound LiNX TS
  • ReSound LiNX2
  • ReSound LiNX 3D
  • ReSound Sola
  • ReSound SOUSA Fine
  • ReSound Up Smart

Rexton

• Emerald 8C
  • Mosaic 8C

Signia

• Pure 13 BT primax
  • Pure 312 Nx
  • Pure 13 Nx
  • Pure Charge&Go Nx
  • Motion 13 Nx
  • Motion 13P Nx

Sonic

• Enchant

Starkey

• Halo
  • Halo 2
  • Halo iQ

TruHearing

• Flyte

Udisens

• Udisens

Udio Finissimo

• Udito Finissimo

Widex

• Aquitis
  • Beyond
  • EarQ
  • Grand Audition

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.