Wat u kunt verwachten wanneer u bewerkte foto’s op een iPhone, iPad of iPod importeert in een Mac of pc

In de meeste programma’s wordt de originele, onbewerkte versie van de afbeelding weergegeven.

Afbeeldingen die u rechtstreeks vanaf een iOS-apparaat importeert in een computer worden in iPhoto, Aperture en de Finder als de originele afbeelding weergegeven. U ziet mogelijk AAE-bestanden op het apparaat als u zoekt wat u wilt importeren. Deze bestanden bevatten de wijzigingen die op het apparaat zijn aangebracht en wijzen niet op een probleem met de afbeeldingen.

Bewerkte foto’s importeren in een computer

Als u de bewerkte versie van een foto op een Mac of pc wilt bekijken zonder deze automatisch te importeren, doet u het volgende:

• Stuur de foto via AirDrop of e-mail naar uzelf.
  • Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kunt u deze downloaden via de webapp Foto’s op iCloud.com

Hierdoor wordt een kopie van de bewerkte versie op de computer bewaard die u wel niet kunt herstellen naar de originele, onbewerkte versie.