Apple Remote Desktop 3.3 installeren in OS X Lion of hoger

U kunt de stappen in dit artikel uitvoeren om Apple Remote Desktop Admin te installeren wanneer het installatieprogramma meldt dat Mac OS X v10.6 is vereist.

Volg deze stappen om Apple Remote Desktop te installeren en bij te werken naar een versie die compatibel is met Lion of hoger.

Installeer eerst Remote Desktop 3.3 handmatig

1. Kopieer het installatieprogramma van Apple Remote Desktop vanaf de installatieschijf naar het bureaublad.

2. Control-klik of klik rechts op het pictogram van het installatieprogramma.

3. Kies Toon pakketinhoud in het contextuele menu dat verschijnt.

4. Open de map Contents in het geopende venster met pakketinhoud en open vervolgens de map Installers.

5. Control-klik of klik rechts op RemoteDesktopAdmin.pkg en kies Toon pakketinhoud.

6. Dubbelklik in het geopende venster met pakketinhoud op het bestand Archive.pax.gz om het uit te pakken.

7. Ga in het uitgepakte archief naar Archive/Applications/ en sleep Remote Desktop naar de map Programma’s.

Werk vervolgens bij naar een nieuwere versie van Apple Remote Desktop

Volg de onderstaande instructies om een compatibele versie van Apple Remote Desktop Admin in de gebruikte versie van OS X te installeren.

OS X Yosemite

Werk eerst bij naar OS X Yosemite 10.10.2 of hoger. Gebruik vervolgens het paneel Updates van de Mac App Store om bij te werken naar Remote Desktop 3.8 of hoger.

Na het bijwerken verschijnt Remote Desktop in de lijst van Mac App Store-aankopen. U kunt dit programma installeren op andere computers die aan de systeemvereisten voldoen door bij de Mac App Store in te loggen met uw Apple ID.

OS X Mavericks en lager

Gebruik Software-update om bij te werken naar de nieuwste versie van Apple Remote Desktop die met uw versie van OS X compatibel is.