Als het beeldscherm niet werkt op uw iPhone of iPad

Lees hier wat u moet doen.

Als het beeldscherm te gevoelig is of soms niet reageert op aanraking

1. Herstart het apparaat.
  2. Zorg dat uw beeldscherm schoon en droog is.
  3. Koppel eventuele Lightning- of USB-C-accessoires los. Als uw beeldscherm werkt nadat u een accessoire hebt verwijderd, probeer dan een ander stopcontact, andere kabel of oplader.
  4. Verwijder eventuele hoesjes of schermbeschermers.

Als een deel van uw scherm niet reageert, met tussenpozen reageert of zelfs reageert als het niet wordt aangeraakt, neemt u contact op met Apple Support voor uw iPhone of iPad.