Afdrukken via AirPrint vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u vanaf een iPhone, iPad of iPod touch kunt afdrukken met een AirPrint-printer.

Voordat u begint

Afdrukken via AirPrint

1. Open de app van waaruit u wilt afdrukken.
  2. U vindt de optie voor afdrukken door in de app te tikken op antwoordsymbool of deelsymbool of te tikken op .
  3. Tik op printersymbool of op 'Druk af'. Als u de optie voor het afdrukken niet kunt vinden, raadpleegt u de gebruikershandleiding of de Help van de app. Niet alle apps ondersteunen AirPrint.
  4. Tik op 'Selecteer printer' en kies een AirPrint-printer
    Kies een AirPrint-printer
  5. Kies het aantal exemplaren en eventuele andere opties (bijvoorbeeld welke pagina's u wilt afdrukken).
  6. Tik rechtsboven op 'Druk af'.

Een afdruktaak bekijken of annuleren

Tijdens het afdrukken kunt u uw afdruktaken bekijken of annuleren via de Appkiezer.

Een afdruktaak bekijken

Een afdruktaak in 'Afdrukken' bekijken

Als u een afdruktaak wilt bekijken, opent u de Appkiezer en tikt u op 'Afdrukken'.

Een afdruktaak annuleren

Een afdruktaak annuleren

Als u een afdruktaak wilt annuleren, opent u de Appkiezer en tikt u achtereenvolgens op 'Afdrukken' en op 'Annuleer afdrukken'.

Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt bij AirPrint.

* AirPrint werkt met wifi of bedrade netwerkverbindingen. Op AirPrint-apparaten die zijn aangesloten op de USB-poort van een Apple AirPort-basisstation of AirPort Time Capsule, of op een computer via Bluetooth, werkt de AirPrint-voorziening niet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.