Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen.

Het wachtwoord van uw Apple ID op uw iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch wijzigen

1. Tik op 'Instellingen' > 'uw naam' > 'Wachtwoord en beveiliging'.
  2. Tik op 'Wijzig wachtwoord'.
  3. Voer het huidige wachtwoord of de huidige toegangscode in, voer een nieuw wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord. Wachtwoord vergeten?
  4. Tik op 'Wijzig' of 'Wijzig wachtwoord'.

Het wachtwoord van de Apple ID van uw kind wijzigen

Als u een iPhone of iPad hebt met de nieuwste versie van iOS of iPadOS en twee-factor-authenticatie is ingeschakeld voor uw Apple ID, kunt u het wachtwoord van de Apple ID van een kind uit uw gezinsgroep van 'Delen met gezin' wijzigen.

1. Tik op 'Instellingen' > 'Gezin' > 'de account van uw kind'.
  2. Tik op 'Apple ID en wachtwoord'.
  3. Tik op 'Wijzig wachtwoord van [naam van kind]'.
  4. Voer de toegangscode van uw apparaat in en volg de instructies op het scherm.

Meer informatie over een Apple ID-account voor uw kind dat jonger is dan 13 jaar (leeftijd varieert per regio)

Het wachtwoord van uw Apple ID op uw Mac wijzigen

1. Kies het Apple menu  > 'Systeeminstellingen' (of 'Systeemvoorkeuren') en klik vervolgens op uw naam (of Apple ID).
  2. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging'.
  3. Klik op 'Wijzig wachtwoord'. Voordat u het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw kunt instellen, moet u het wachtwoord invoeren dat u gebruikt om de Mac te ontgrendelen.
    Het wachtwoord van uw Apple ID wijzigen op een Mac

Het wachtwoord van uw Apple ID op internet wijzigen

1. Log in bij appleid.apple.com.
  2. Klik onder 'Log in en beveiliging' op 'Wachtwoord'.
    Het wachtwoord van uw Apple ID wijzigen op internet
  3. Voer het huidige en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord. Wachtwoord vergeten
  4. Klik op 'Wijzig wachtwoord'.