Het wachtwoord van een Apple ID wijzigen

Volg deze stappen om het wachtwoord van een Apple ID te wijzigen.

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer.

Als u het wachtwoord wilt wijzigen

Als u het wachtwoord van uw Apple ID weet en het wilt wijzigen, volgt u deze stappen.

Op een Mac

1. Log in bij uw Apple ID-accountpagina.
  2. Klik in het gedeelte 'Beveiliging' op 'Wijzig wachtwoord'.
  3. Voer het huidige en nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord.
    Het scherm voor het wijzigen van het wachtwoord op de Mac
  4. Klik op 'Wijzig wachtwoord'.
  5. Log in met uw nieuwe Apple ID-wachtwoord om Apple functies en voorzieningen te gebruiken.

Op een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10.3 of hoger

1. Tik op 'Instellingen' > [uw naam] > 'Wachtwoord en beveiliging'.
  2. Tik op 'Wijzig wachtwoord'.
    Het scherm voor het wijzigen van het wachtwoord op de iPhone
  3. Voer het huidige wachtwoord of de huidige toegangscode in, voer een nieuw wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord.
  4. Tik op 'Wijzig' of 'Wijzig wachtwoord'.
  5. Log in met uw nieuwe Apple ID-wachtwoord om Apple functies en voorzieningen te gebruiken.

Lees hoe u uw Apple ID wijzigt en andere accountinformatie bijwerkt.

Als u het wachtwoord vergeten bent

Als u het wachtwoord van uw Apple ID niet meer weet, volgt u deze stappen om het opnieuw in te stellen. Nadat u het wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, moet u uw Apple ID en wachtwoord bijwerken in elke voorziening waarbij u bent ingelogd.

Lees meer over wachtwoorden en uw Apple ID

Houd bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord rekening met het volgende:

• Het nieuwe wachtwoord van uw Apple ID moet minstens acht tekens hebben waaronder een cijfer, een hoofdletter en een kleine letter.
  • Daarnaast is het gebruik van spaties, drie opeenvolgende gelijke tekens, uw Apple ID of een wachtwoord dat u hebt gebruikt in het voorbije jaar verboden.

Lees meer over de vereisten voor wachtwoorden en hoe u uw Apple ID veilig houdt.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.