Als u het e-mailadres of telefoonnummer van uw Apple ID bent vergeten

Uw Apple ID is de account die u gebruikt om bij alle Apple voorzieningen in te loggen. Als u het e-mailadres of telefoonnummer van uw Apple ID bent vergeten of niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunt u dit opzoeken of controleren of u al bent ingelogd bij een app of voorziening.

Controleer of u al bent ingelogd met uw Apple ID

Controleer of u bent ingelogd op uw apparaat, of controleer of u bent ingelogd bij apps of voorzieningen van Apple.

Op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple Watch

In de instellingen van iOS wordt het e-mailadres van uw Apple ID onder uw naam vermeld.

Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op uw naam.

Op een Mac

In de Systeemvoorkeuren van macOS wordt het e-mailadres van uw Apple ID onder uw naam vermeld.

Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'Apple ID'.

Op een pc

In iCloud voor Windows wordt het e-mailadres van uw Apple ID onder uw naam vermeld.

Open iCloud voor Windows en zoek vervolgens onder uw naam naar uw Apple ID.

Andere manieren om uw Apple ID te vinden

U kunt controleren of u bent ingelogd bij de App Store, FaceTime of Berichten op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac, of controleren of u bent ingelogd bij iTunes voor Windows op een pc. U kunt ook naar iCloud.com of appleid.apple.com gaan om te zien of uw Apple ID vooraf wordt ingevuld op het inlogscherm.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Controleer uw inbox op e-mails van Apple

In sommige e-mails van Apple wordt mogelijk uw Apple ID vermeld. Hier ziet u een Apple ID tussen haakjes die is gemarkeerd.

Uw Apple ID is mogelijk opgenomen in sommige e-mails van Apple. Zoek in uw inbox naar aankoopbewijzen en e-mails over reparaties, support of facturering van Apple.

Als uw e-mailadres is gemaskeerd (k*****@icloud.com), komt het aantal sterretjes mogelijk niet overeen met het aantal tekens in uw e-mailadres.