Bijwerken naar de nieuwste versie van iTunes voor Windows 10

Lees hier hoe u iTunes voor Windows 10 kunt bijwerken naar de nieuwste versie op uw pc.

Als u iTunes hebt gedownload van de Microsoft Store

iTunes-versies die afkomstig zijn uit de Microsoft Store, worden automatisch bijgewerkt zodra er een nieuwe versie wordt uitgebracht.

U kunt ook controleren op updates via de Microsoft Store.

Als u iTunes hebt gedownload van de website van Apple

1. Open iTunes.
  2. In de menubalk bovenaan het iTunes-venster selecteert u 'Help' > 'Zoeken naar updates'.
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Als het Help-menu geen optie 'Zoeken naar updates' bevat, hebt u iTunes gedownload uit de Microsoft Store.

Op zoek naar iTunes op uw Mac?

De iTunes-app is niet meer beschikbaar voor Mac. Het materiaal uit uw iTunes-mediabibliotheek is nu georganiseerd in eigen speciale apps die samen met macOS worden geïnstalleerd. Muziek kunt u afspelen met de Apple Music-app, films, tv-programma's en video's met de Apple TV-app, podcasts met de Apple Podcasts-app en audioboeken met de Apple Books-app.

Lees hoe u de nieuwste versie van macOS op uw Mac kunt downloaden en installeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.