Bijwerken naar de nieuwste versie van iTunes

Lees hier hoe u de nieuwste versie van iTunes op uw Mac of pc kunt krijgen.

Als iTunes is geïnstalleerd op de computer, volgt u deze stappen om iTunes bij te werken naar de nieuwste versie.

Als iTunes nog niet is geïnstalleerd op de computer, kunt u de nieuwste versie hier downloaden.

Mac

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk boven in het computerscherm het iTunes-menu > 'Zoek naar nieuwe versies'.
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Windows

1. Open iTunes.
  2. In de menubalk boven in het iTunes-venster selecteert u 'Help' > 'Zoeken naar updates'.
  3. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Als u niet wordt gevraagd of u een nieuwe versie van iTunes wilt installeren, hebt u al de nieuwste versie die het besturingssysteem ondersteunt. Sommige functies of apparaten vereisen mogelijk een nieuwere versie van iTunes dan de versie die uw systeem ondersteunt. Bekijk de systeemvereisten op de iTunes-downloadpagina.

Meer informatie

Lees hier hoe u de iOS-software op een iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt.

Lees hier hoe u software-updates kunt krijgen voor uw Mac.

De functies van iTunes kunnen per land of regio verschillen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.