Over Apple Remote Desktop-client 3.5.2

Apple Remote Desktop-client 3.5.2 wordt meegeleverd bij de OS X Lion v10.7.3-update, en is ook beschikbaar als een standalone update voor Apple Remote Desktop op Mac OS X v10.6 Snow Leopard. De update wordt aanbevolen voor alle Remote Desktop-clients.

Apple Remote Desktop 3.5.2 is beschikbaar als een automatische update via Software-update en als handmatige download via Apple Support Downloads.

Nieuw

• Verbetert de identiteitscontrole bij schermdeling wanneer Kerberos wordt gebruikt of wanneer wordt ingelogd als gebruiker zonder wachtwoord.

• Verbetert problemen bij het bedienen van een externe computer met twee beeldschermen wanneer het primaire beeldscherm zich rechts bevindt.