Een app geforceerd stoppen op een iPhone, iPad of iPod touch

Als een app niet reageert, kunt u deze geforceerd stoppen.

een app geforceerd stoppen

Een app geforceerd stoppen

1. Veeg bij een iPhone X of nieuwer vanuit het beginscherm omhoog vanaf de linkerbenedenhoek van het scherm en pauzeer even in het midden van het scherm. Dubbelklik op de thuisknop van een iPhone 8 of ouder om de meest recent gebruikte apps te tonen.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de app te zoeken die u wilt stoppen.
  3. Veeg de voorvertoning van de app omhoog om de app te stoppen.

Wanneer uw recent gebruikte apps worden getoond, zijn deze apps niet geopend, maar bevinden deze zich in stand-bymodus om het navigeren en multitasken te vergemakkelijken. U moet een app alleen geforceerd stoppen als deze niet meer reageert.