Uw iPhone ontgrendelen zodat deze bij een andere aanbieder kan worden gebruikt

Door de iPhone te ontgrendelen kunt u de iPhone gebruiken bij andere mobiele aanbieders.

Uw iPhone is mogelijk vergrendeld voor uw mobiele aanbieder. Door de iPhone te ontgrendelen kunt u de iPhone gebruiken bij andere mobiele aanbieders. Volg deze stappen om contact op te nemen met uw mobiele aanbieder en uw iPhone te laten ontgrendelen.

Als u niet van aanbieder wilt veranderen en uw apparaat vergrendeld is omdat u de toegangscode bent vergeten, hoeft u de stappen in dit artikel niet uit te voeren. Lees hoe u uw toegangscode opnieuw instelt.

Apple kan uw iPhone niet ontgrendelen voor gebruik bij een andere aanbieder. Dit kan alleen door de aanbieder zelf worden gedaan.

Neem contact op met uw aanbieder

1. Controleer of een aanbieder het ontgrendelen van het apparaat aanbiedt. Uw iPhone kan alleen door de aanbieder worden ontgrendeld.
  2. Neem contact op met de aanbieder en vraag deze het apparaat te ontgrendelen. De iPhone kan mogelijk alleen worden ontgrendeld als uw account aan bepaalde vereisten voldoet. De procedure kan enkele dagen duren nadat u het verzoek hebt ingediend. Informeer bij uw aanbieder naar de status van uw verzoek.
  3. Wanneer de aanbieder heeft bevestigd dat uw iPhone is ontgrendeld, volgt u de stappen hieronder.

Als u een simkaart van een andere aanbieder dan de huidige aanbieder hebt

Volg deze stappen om de iPhone te ontgrendelen:

1. Verwijder de simkaart en plaats de nieuwe simkaart.
  2. Configureer de iPhone opnieuw.

Als u geen andere simkaart hebt om te gebruiken

Volg deze stappen om de iPhone te ontgrendelen:

1. Maak een reservekopie van de iPhone.
  2. Wis de iPhone nadat u een reservekopie hebt gemaakt.
  3. Herstel de iPhone met de reservekopie die u zojuist hebt gemaakt.

Hulp krijgen

U ziet mogelijk dit bericht in iTunes of op uw apparaat: 'De simkaart in deze iPhone wordt blijkbaar niet ondersteund. U mag alleen simkaarten van een ondersteunde aanbieder gebruiken om de iPhone te activeren. Plaats de simkaart die met uw iPhone is geleverd in het apparaat of ga naar een winkel van een ondersteunde aanbieder.'

Volg deze stappen als u dit bericht ziet:

1. Herstel de iPhone naar de fabrieksinstellingen.
  2. Neem contact op met uw aanbieder om te controleren of deze de ontgrendeling in het systeem heeft toegepast.
  3. Herstel de iPhone met een reservekopie.