Het model van een iPhone bepalen

Lees hier hoe u bepaalt welke iPhone u hebt aan de hand van het modelnummer en andere details.

iPhone 6

iPhone 6

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• Model A1549
  • Model A1586
  • Model A1589

Meer details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Introductiejaar: 2014
Capaciteit: 16, 64 en 128 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• Model A1522
  • Model A1524
  • Model A1593

Meer details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde heeft afgeronde randen en is gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5s

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: spacegrijs, zilver, goud

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1453
  • A1457
  • A1518
  • A1528
  • A1530
  • A1533

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5c

Introductiejaar: 2013
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: wit, blauw, roze, groen, geel

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1456
  • A1507
  • A1516
  • A1529
  • A1532

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit verhard polycarbonaat (plastic). Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 5

Introductiejaar: 2012
Capaciteit: 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1428
  • A1429
  • A1442

Meer details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

iPhone 4s

Introductiejaar: 2011
Capaciteit: 8, 16, 32 en 64 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1431
  • A1387
  • A1387

Meer details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) of microsimkaart.

iPhone 4

Introductiejaar: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1349
  • A1332

Meer details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) of microsimkaart. Het CDMA-model heeft geen simkaarthouder.

iPhone 3GS

Introductiejaar: 2009
Capaciteit: 8, 16 en 32 GB
Kleuren: zwart en wit

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1325
  • A1303

Meer details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde heeft dezelfde heldere en glanzende zilverachtige kleur als het Apple-logo. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) of ‘minisimkaart’. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

iPhone 3G

Introductiejaar: 2008, 2009 (China)
Capaciteit: 8 en 16 GB

Modelnummer op achterbehuizing:

• A1324
  • A1241

Meer details: de achterbehuizing is gemaakt uit plastic. De afdruk op de achterzijde van de telefoon is niet zo glanzend als het Apple-logo erboven. Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) of ‘minisimkaart’. Het serienummer is gedrukt op de simkaarthouder.

iPhone

Introductiejaar: 2007
Capaciteit: 4, 8 en 16 GB
Het modelnummer op de achterbehuizing is A1203.
De achterbehuizing is gemaakt uit geanodiseerd aluminium.
Er is een simkaarthouder aan de bovenzijde voor een ‘2FF’ (second form factor) of ‘minisimkaart’.
Het serienummer is aangebracht op de achterbehuizing.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: