'Zoek' op een iPhone, iPad of iPod touch gebruiken

Met 'Zoek' kunt u snel iets vinden op uw apparaat en op internet. 'Zoek' biedt ook suggesties en werkt de resultaten bij terwijl u typt.

Vegen om te zoeken

1. Veeg vanaf het midden van het beginscherm omlaag.
  2. Tik op het zoekveld en voer vervolgens in wat u zoekt. Als u iets typt, werkt Zoek de resultaten in realtime bij.
  3. Om meer resultaten te zien, tikt u op 'Toon meer' of zoekt u rechtstreeks in een app door te tikken op 'Zoek in app'.
  4. Tik op een zoekresultaat om dat te openen.

De zoekinstellingen wijzigen

U kunt de zoekinstellingen wijzigen om de apps en resultaten die verschijnen in de zoekresultaten, te beperken. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Siri en zoeken'.
  2. Scrol omlaag en selecteer een app.
  3. Selecteer vervolgens 'Stel app voor', 'Toon app in 'Zoek'', 'Toon materiaal in 'Zoek'' of 'Stel opdrachten voor app voor'.

Als u Siri-suggesties voor alle apps wilt uitschakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Siri en zoeken' en schakelt u de gewenste instellingen uit.