Als een ‘Made for iPhone’-gehoorapparaat geen verbinding maakt

Een ‘Made for iPhone’-gehoorapparaat maakt soms geen verbinding met een iPhone, iPad of iPod touch. Deze stappen kunnen u helpen.

Controleer eerst of u de nieuwste iOS-versie gebruikt.

Volg deze stappen als het ‘Made for iPhone’-gehoorapparaat nog steeds geen verbinding maakt:

1. Druk op de sluimerknop om het beeldscherm in sluimerstand te plaatsen.
  2. Wacht ongeveer vijf seconden en druk op de thuisknop om het beeldscherm uit de sluimerstand te halen.
    U moet het apparaat niet ontgrendelen.
  3. Open het bedieningspaneel om te zien of het gehoorapparaat is verbonden. U ziet de naam van het gehoorapparaat naast AirDrop:
     Bedieningspaneel
  4. Tik op Instellingen > Bluetooth en wacht enkele seconden als het gehoorapparaat nog steeds niet verbonden is.
  5. Controleer nogmaals in het bedieningspaneel of het gehoorapparaat is verbonden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.