Als u een foutmelding ziet wanneer u uw iPhone, iPad of iPod bijwerkt of herstelt

Lees hier wat u kunt doen als u een foutcode of een waarschuwing ziet wanneer u uw apparaat via uw computer bijwerkt of herstelt.

Uw Mac of pc bijwerken

Het apparaat rechtstreeks aansluiten op de computer

Sluit uw iOS-apparaat rechtstreeks aan op een USB-poort van uw computer (dus niet op een aangesloten toetsenbord of USB-hub). Probeer een andere kabel als u nog steeds een foutmelding ziet.

Een Lightning-naar-USB-kabel

Opnieuw opstarten

Schakel het apparaat en de computer uit. Schakel ze vervolgens weer in.

Lees hier hoe u uw iPhone, iPad of iPod touch opnieuw opstart.

De beveiligingssoftware van de computer controleren

Software die mogelijk problemen veroorzaakt bij de verbinding van uw computer met iTunes, moet u wellicht bijwerken, wijzigen of verwijderen.

Opnieuw proberen

Werk uw apparaat nogmaals bij of herstel het nogmaals.

Meer hulp

Als u deze stappen hebt geprobeerd en de fout weer te zien kreeg, volgt u de stappen voor uw foutcode.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.