Als u een foutmelding ziet wanneer u uw iPhone, iPad of iPod bijwerkt of herstelt

Lees hier wat u moet doen als u een foutcode of een waarschuwing ziet wanneer u uw apparaat via uw computer bijwerkt of herstelt.

Uw Mac of pc bijwerken

Uw apparaat rechtstreeks op de computer aansluiten

Sluit uw iPhone, iPad of iPod rechtstreeks aan op de USB-poort van uw computer (dus niet op een aangesloten toetsenbord of USB-hub). Zorg ervoor dat de kabel in goede staat is.

Zorg ervoor dat uw apparaat ontgrendeld is. Vertrouw uw apparaat als hierom wordt gevraagd.

Als u nog steeds een foutmelding ziet, probeert u een andere Apple USB-kabel of een andere USB-poort van uw computer.

Uw computer en apparaat herstarten

Schakel de computer uit en daarna weer in. Start uw apparaat vervolgens opnieuw op.

Lees hoe u een iPhone herstart, een iPad herstart of een iPod touch herstart

De beveiligingssoftware van de computer controleren

Software die mogelijk problemen veroorzaakt bij de verbinding van uw computer met iTunes, moet u wellicht bijwerken, wijzigen of verwijderen.

Een andere computer gebruiken

Werk uw apparaat bij of herstel het met een andere computer die een ander netwerk gebruikt.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.