Hulp bij het verbinden van een iPhone, iPad of iPod touch met een Bluetooth-accessoire

Mogelijk hebt u een Bluetooth-accessoire (zoals een headset, toetsenbord of luidsprekers) dat niet kan worden gekoppeld of verbonden met een iOS-apparaat Deze stappen kunnen u helpen.

Hulp bij het verbinden van een iOS-apparaat met een autoradio.

Probeer eerst deze stappen

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire en het iOS-apparaat zich dicht bij elkaar bevinden.
  2. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire is ingeschakeld en volledig is opgeladen of aangesloten op stroom. Als het accessoire batterijen gebruikt, test u of deze moeten worden vervangen.
  3. Start het Bluetooth-accessoire opnieuw op.
  4. Zorg ervoor dat de iPhone, iPad of iPod touch de nieuwste iOS-versie heeft.
  5. Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Als u Bluetooth niet kunt inschakelen of een draaiend tandwiel ziet, start u de iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op.
  6. Koppel het Bluetooth-accessoire los, plaats het accessoire opnieuw in de detecteerbare modus en koppel en verbind het opnieuw.

Als u een Bluetooth-accessoire nog steeds niet kunt koppelen of verbinden

Raadpleeg de Bluetooth-fabrikant om er zeker van te zijn dat het accessoire werkt met het iOS-apparaat.

Neem contact op met Apple Support als u een van deze problemen hebt:

• U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.
  • U kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met het apparaat.
  • De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt.

Meer informatie

Ontdek welke Bluetooth-profielen u met het apparaat kunt gebruiken.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

België (Nederlands)