Instellingen voor Apparaatinschrijving opnieuw inschakelen in Profielbeheer

Nadat u akkoord bent gegaan met de bijgewerkte voorwaarden, moeten de instellingen voor Apparaatinschrijving in Profielbeheer opnieuw worden ingeschakeld via de Server-app.

Apple werkt op gezette tijden de voorwaarden bij voor Apple School Manager, Apple Business Manager, het Device Enrollment Program en softwarelicentieovereenkomsten. Zodra de nieuwe voorwaarden beschikbaar zijn, moet een beheerder de nieuwe overeenkomsten accepteren en vervolgens de juiste instellingen opnieuw inschakelen in de Server-app. Nadat de instellingen zijn ingeschakeld, kunt u nieuwe apparaten toewijzen aan Profielbeheer en deze weergeven in de Admin-portal.

Bijgewerkte overeenkomsten accepteren

1. Log in bij Apple School Manager, Apple Business Manager of het Device Enrollment Program.
  2. Lees de bijgewerkte overeenkomsten wanneer u hierom wordt gevraagd.
  3. Scrol omlaag naar de onderkant van elke overeenkomst en klik op 'Accepteer'.

Instellingen voor Apparaatinschrijving opnieuw inschakelen

1. Open de Server-app. Voer de inloggegevens van de serverbeheerder in als u daarom wordt gevraagd.
  2. Selecteer 'Profielbeheer' in de navigatiekolom.
  3. Selecteer het aankruisvak voor het programma dat uw organisatie of instelling gebruikt.