Uw Beats-oortjes of -koptelefoon schoonmaken en opbergen

Lees hier hoe u uw Beats-oortjes of -koptelefoon schoonmaakt, opbergt en verzorgt.

Uw Beats schoonmaken

• Draag nooit oortjes als de oorkussentjes er vuil uitzien. Houd de oorkussentjes schoon.
  • Gebruik een droge schoonmaakdoek om stof en vettige aanslag weg te vegen. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen of schuurmiddelen.
  • Gebruik een vochtige doek met zeep om hoofdbandkussens en -schuiven schoon te maken. Gebruik geen vochtige doek op de oorschelpen of het gaas van de oorschelpen. Gebruik in plaats daarvan een droge schoonmaakdoek.

Zuinig zijn op uw Beats

• Stel uw Beats-koptelefoon of -oortjes niet bloot aan vloeistoffen of een hoge luchtvochtigheid.
  • Als u de koptelefoon of oortjes wilt loskoppelen van de muziekspeler, trekt u de kabel er aan de stekker uit. Trek nooit aan de kabel zelf.

Uw Beats opbergen

• Berg uw koptelefoon of oortjes op in de meegeleverde case.
  • Berg geen andere voorwerpen op in de case.
  • Bewaar uw Beats op een schone, droge plek. Bewaar uw koptelefoon of oortjes nooit in direct zonlicht of in een extreem warme of koude omgeving.

Tips om huidirritatie te voorkomen

Zo voorkomt u huidirritatie, vooral als u allergieën of een gevoelige huid hebt:

• Draag uw Beats-koptelefoon en -oortjes met de juiste pasvorm (zie AirPods, EarPods en Beats-apparaten dragen).
  • Maak uw apparaat schoon en droog het af als u een work-out hebt gedaan met een Powerbeats-product of als uw apparaat is blootgesteld aan vloeistoffen als zweet, zeep, shampoo, make-up, zonnebrandcrème en lotions die mogelijk huidirritatie kunnen veroorzaken. Als u de Beats-koptelefoon of -oortjes (en uw huid) schoon en droog houdt, blijft het dragen uiterst comfortabel en wordt schade aan het apparaat op lange termijn voorkomen.
  • Als u allergisch of overgevoelig bent voor bepaalde stoffen, kunt u hier controleren welke materialen in Beats-koptelefoons en -oortjes worden toegepast.

Andere Beats-producten onderhouden