Materiaal en apps downloaden die uw gezinsleden hebben gekocht

Als u gebruikmaakt van 'Delen van aankopen', kunt u door gezinsleden gekochte apps downloaden en door gezinsleden gekocht materiaal afspelen.

Een iPhone of iPad gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

1. Open de App Store, Apple TV-app of Apple Books.
  2. Zoek de aankopen van gezinsleden.
    • App Store: tik bovenaan het scherm op uw profielafbeelding en tik op 'Aankopen'.
    • Apple TV-app: tik op het tabblad 'Bibliotheek' en tik op 'Delen met gezin'.
    • Apple Books: tik op uw profielafbeelding bovenaan het scherm.
  3. Tik op de naam van het gezinslid van wie u het materiaal wilt zien. Lees wat u kunt doen als u het gedeelde materiaal van gezinsleden niet ziet of niet op een gezinslid kunt tikken.
  4. Tik op de downloadknop naast het item dat u wilt downloaden.

Uw Mac gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

Zoek de lijst met aankopen van uw gezin en download het materiaal of speel het af.

Een app downloaden op uw Mac

1. Open de App Store.
  2. Klik op uw naam in de benedenhoek. Als u uw naam niet ziet, klikt u op de knop 'Log in' en klikt u vervolgens op uw naam.
  3. Klik op uw naam naast 'Gekocht door' om het materiaal van een gezinslid te zien. Kies vervolgens de naam van een gezinslid in de lijst die wordt weergegeven.
  4. Download de gewenste app.

Een tv-programma of film downloaden op uw Mac

1. Open de Apple TV-app.
  2. Klik op 'Bibliotheek' bovenaan het venster. Klik vervolgens op de pijl naast 'Bibliotheek' in de navigatiekolom en selecteer de bibliotheek van een gezinslid.
  3. Download het gewenste programma of speel het af.

Een boek of audioboek downloaden op uw Mac

1. Open de Boeken-app.
  2. Klik op uw naam in de benedenhoek. Als u uw naam niet ziet, klikt u op de knop 'Log in' en klikt u vervolgens op uw naam.
  3. Uw accountpagina wordt weergegeven. Kies onder 'Gezinsaankopen' de naam van een gezinslid.
  4. Kies 'Boeken' of 'Audioboeken'.
  5. Download de gewenste boeken.

Uw pc gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht

1. Kies 'Account' > 'Gezinsaankopen' in de menubalk bovenaan het iTunes-venster.
  2. Selecteer de naam van het gezinslid van wie u het materiaal wilt zien.
  3. Download de gewenste items of speel deze af.

Uw Apple TV, smart-tv of streamingapparaat gebruiken om programma's te kijken die door gezinsleden zijn gekocht

1. Open de Apple TV-app.
  2. Selecteer 'Bibliotheek' > 'Delen met gezin' en uw gezinslid om de gedeelde films en tv-programma's te zien.
    Recente aankopen in de bibliotheek van een gezinslid

Als u het materiaal van uw gezin niet ziet

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.