Maak een schermafbeelding op je iPhone

Sla snel op wat er op uw scherm staat.

Een schermafbeelding maken op iPhone X of hoger

1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de knop Volume omhoog.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Een schermafbeelding maken op iPhone 8, 7 of 6

1. Druk tegelijkertijd op de zijknop en de Home-knop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Een schermafbeelding maken op iPhone SE, 5 of eerder

1. Druk tegelijkertijd op de bovenste knop en de Home-knop.
  2. Laat beide knoppen snel weer los.
  3. Nadat u een schermafbeelding hebt gemaakt, verschijnt tijdelijk een miniatuur in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Tik op de miniatuur om deze te openen of veeg naar links om deze te sluiten.

Waar vindt u schermafbeeldingen

Open Foto's en ga vervolgens naar Albums > Schermafbeeldingen.