OS X Server (Mavericks): Software-updateserver biedt na de upgrade mogelijk geen software-updates voor OS X Mavericks

Na de upgrade van een Software-updateserver vanaf OS X Server (Mountain Lion) naar OS X Server (Mavericks) zijn mogelijk geen software-updates beschikbaar voor OS X Mavericks-clients.

Resolution

Werk bij naar OS X Server (Mavericks) v3.0.2 of hoger.

Meer

Als u een upgrade vanaf OS X Server (Mountain Lion) hebt uitgevoerd en OS X Server (Mavericks) v3.0 of 3.0.1 al hebt geopend:

1. Open het programma Server.
  2. Stop de voorziening Software-update.
  3. Stop het programma Server.
  4. Voer de volgende Terminal-commando's uit om de bestaande configuratieprofielen te verplaatsen:

cd /Library/Server/Software\ Update/Config/
    sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig
    sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Start de server opnieuw op.
  6. Open het programma Server en selecteer de voorziening Software-update.
  7. Configureer de instellingen op de tabbladen 'Instellingen' en 'Updates' opnieuw naar wens.
  8. Start de voorziening Software-update.