Als uw Apple TV niet kan worden ingeschakeld

Lees hier wat u moet doen als uw Apple TV niet kan worden ingeschakeld of geen beeld geeft, of als het statuslampje knippert.

Probeer deze stappen

Kijk na elke stap of het probleem is opgelost.

1. Koppel beide uiteinden van de HDMI-kabel los en sluit ze vervolgens weer stevig aan. U kunt ook een andere HDMI-kabel proberen om te zien of het aan de kabel ligt. Controleer vervolgens in het menu van de tv of de HDMI-poort waarop de Apple TV is aangesloten, is geselecteerd als HDMI-ingang.
  2. Koppel de tv en de Apple TV los van het lichtnet en sluit ze vervolgens weer aan.
  3. Probeer de Apple TV te herstellen.

Nog steeds hulp nodig?

• Probeer een andere HDMI-poort op de televisie, te beginnen bij HDMI 1 of Input 1.
  • Als u het Apple logo en vervolgens een zwart scherm ziet, houdt u de knop 'Menu' en de volume-omlaagknop vijf seconden ingedrukt en dan laat u ze weer los. De Apple TV schakelt om de twintig seconden over naar een nieuwe resolutie. Selecteer 'OK' en kies een resolutie of selecteer 'Annuleer' om te stoppen.
  • Als u een ontvanger of een HDMI-switch gebruikt, kan een van deze apparaten het probleem veroorzaken. Sluit de Apple TV rechtstreeks aan op de televisie in plaats van de ontvanger of HDMI-switch te gebruiken. Als u nu het Apple TV-beginscherm ziet, sluit u de ontvanger of HDMI-switch één voor één aan. Controleer na het aansluiten van elk apparaat of u het beginscherm nog steeds ziet op de televisie.

Neem contact op met Apple Support als u op de televisie nog steeds geen beeld ziet, geen geluid hoort of als u alleen het Apple logo ziet.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.