OS X Server: ondersteuning voor iMIP (iCalendar Message-Based Interoperability Protocol)

De agendavoorziening in OS X Server biedt ondersteuning voor uitnodigingen per e-mail via iMIP (iCalendar Message-Based Interoperability Protocol).

De ondersteunde uitnodigingen per IMAP-e-mail vereisen dat de server toegang heeft tot een IMAP-server voor inkomende post en een SMTP-server voor uitgaande post.

De inkomende IMAP-e-mailvoorziening moet ondersteuning bieden voor 'plus-addressering'. Dit verwijst naar het toevoegen van een plusteken (+) en een tag aan de werkelijke naam van het e-mailadres om een subadres te maken die de agendaserver gebruikt om het antwoord op een uitnodiging te herkennen.

Als het antwoord op een uitnodiging niet wordt bevestigd door de agendaserver, neemt u contact op met de internetaanbieder om te controleren of plus-adressering wordt ondersteund via hun e-mailservers.

De IMAP-account die hiervoor wordt gebruikt, mag enkel worden gebruikt met de agendaserver. Andere inkomende e-mails worden verwijderd.

Meer

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.