OS X Server: de sluimerstand voorkomen

Lees hier hoe je kunt voorkomen dat de sluimerstand op Macs met OS X Server wordt geactiveerd.

Gebruik het volgende commando in Terminal (met een beheerderswachtwoord) om te voorkomen dat de sluimerstand van de computer wordt geactiveerd:

sudo pmset -a disablesleep 1

Wanneer de waarde is ingesteld op 1, zijn alle sluimerfuncties uitgeschakeld. Het commando 'Sluimer' in het Apple-menu is dan niet beschikbaar (wordt grijs weergegeven).