OS X Server: een vergrendelde gebruikersaccount ontgrendelen

Wanneer een gebruiker te veel mislukte pogingen doet om in te loggen bij OS X Server, wordt de account vergrendeld als de door het beleid van de server vooropgestelde limiet is bereikt. Volg de meegeleverde instructies om een vergrendelde gebruiker te ontgrendelen en deze toegang te geven.

Als een gebruiker is vergrendeld, gebruikt u het programma Server om het wachtwoord van de gebruiker opnieuw in te stellen en deze opnieuw toegang te geven. U kunt indien gewenst de gebruiker verplichten het wachtwoord te wijzigen na het inloggen.