Remote Desktop: na de update naar OS X Lion v10.7.3 of 10.7.4 kan geen aangepast client-installatieprogramma worden aangemaakt

Na de update naar OS X Lion v10.7.3 of 10.7.4 kunnen gebruikers van Apple Remote Desktop 3.5.1 mogelijk geen aangepast client-installatieprogramma aanmaken met de optie 'Maak client-installatieprogramma' in het menu Archief. Wanneer een gebruiker het client-installatieprogramma probeert aan te maken, geeft het programma mogelijk een waarschuwing weer met de melding 'Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan bij het aanmaken van het aangepaste installatieprogramma'.

Download en installeer de nieuwste versie van Apple Remote Desktop-client om de mogelijkheid tot het aanpassen van client-installatieprogramma's in het programma Apple Remote Desktop 3.5.1 te herstellen.