Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Schakelen tussen bibliotheken met de Apple Music-app in macOS

Als u meerdere iTunes-bibliotheken gebruikt, leest u hier hoe u in macOS Catalina of hoger ertussen kunt schakelen in de Apple Music-app.

Schakelen tussen iTunes-bibliotheken

1. Houd de Option-toets ingedrukt en open de Apple Music-app.

2. Klik in het venster dat verschijnt op 'Kies bibliotheek'.

3. Selecteer de iTunes-bibliotheek waarnaar u wilt overschakelen.

4. Klik op 'Kies'.

Publicatiedatum: