Een iCloud+-abonnement opzeggen zonder een Apple apparaat

Als je je Apple apparaat niet meer hebt, maar je iCloud+-abonnement nog moet opzeggen, lees je hier wat je dan moet doen.

Een iCloud+-abonnement online opzeggen:

1. Log op reportaproblem.apple.com in met het e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord van je Apple Account. Apple Account-wachtwoord vergeten?

2. Tik of klik op 'Ik wil graag' en kies vervolgens 'Om restitutie verzoeken'.

3. Kies de reden waarom je een terugbetaling wilt of waarom je wilt annuleren en kies vervolgens 'Volgende'.

4. Kies het iCloud+-abonnement en kies vervolgens 'Verzend'.