Je Beats Pill-luidspreker configureren en gebruiken

Lees hier hoe je je Beats Pill oplaadt, koppelt en gebruikt.

Beats Pill-luidspreker in drie kleuren

Beats Pill opladen

Beats Pill koppelen

Beats Pill gebruiken

Je Beats Pill opladen

Je Beats Pill kan tot 24 uur afspelen met een volledige lading.* Wanneer je je Beats Pill in- of uitschakelt, knippert het lampje wit als de batterij is opgeladen tot ten minste 10 procent van de volledige capaciteit en rood als de batterij is opgeladen tot minder dan 10 procent.

Sluit je Beats Pill met een USB-C-kabel aan op een voedingsbron.

• Terwijl je Beats Pill wordt opgeladen, is het licht groen.

• Wanneer het opladen is voltooid, is het lampje 10 seconden wit en gaat het lampje daarna uit.

Sluit de USB-C-kabel aan op je Beats Pill en doe het andere uiteinde van de kabel in een voedingsbron.

Andere apparaten opladen met je Beats Pill

Met de oplaaduitgang op je Beats Pill kun je andere apparaten opladen, zoals je telefoon, oortjes of laptop.

Een ander apparaat opladen:

1. Sluit het ene uiteinde van de USB-C-kabel aan op je Beats Pill.

2. Sluit het andere uiteinde van de USB-C-kabel aan op het andere apparaat.

Je kunt ook het apparaat gebruiken om je Beats Pill op te laden. Druk daarvoor drie keer op de aan-uitknop van de Beats Pill.

Sluit de USB-C-kabel aan op je Beats Pill en gebruik het andere uiteinde van de kabel om andere apparaten op te laden.

Je Beats Pill koppelen

Je Beats Pill+ koppelen met een iPhone, iPad of Apple Watch

1. Zorg dat je Beats Pill opgeladen is.

2. Schakel je Beats Pill in door op de aan-uitknop te drukken. Het lampje naast de aan-uitknop knippert om aan te geven dat de Beats Pill in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld. Als deze knop niet knippert, houd je deze 3 seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren.

3. Ga op de iPhone, iPad of Apple Watch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.

4. Selecteer je Beats Pill in de lijst van Bluetooth-apparaten.

Je Beats Pill+ koppelen met een Android-apparaat:

1. Zorg dat je Beats Pill opgeladen is.

2. Schakel je Beats Pill in door op de aan-uitknop te drukken. Het lampje naast de aan-uitknop knippert om aan te geven dat de Beats Pill in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld. Als deze knop niet knippert, houd je deze 3 seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren.

3. Ga op je Android-apparaat naar de Bluetooth-instellingen en zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.

4. Selecteer je Beats Pill in de lijst van Bluetooth-apparaten.

Je Beats Pill aan een Mac koppelen:

1. Zorg dat je Beats Pill opgeladen is.

2. Schakel je Beats Pill in door op de aan-uitknop te drukken. Het lampje naast de aan-uitknop knippert om aan te geven dat de Beats Pill in de detectiemodus staat en klaar is om te worden gekoppeld. Als deze knop  niet knippert, houd je deze 3 seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren.

3. Kies op je Mac het Apple-menu > 'Systeeminstellingen' en klik in de zijbalk op 'Bluetooth'.

4. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld.

5. Selecteer je Beats Pill in de lijst van Bluetooth-apparaten.

Je Beats Pill gebruiken

Met de knoppen op je Beats Pill kun je muziek afspelen, het volume wijzigen, oproepen beantwoorden en meer.

Muziek afspelen

• Druk eenmaal op de middelste knop om audio af te spelen of te pauzeren.

• Druk twee keer op de middelste knop om een nummer over te slaan.

• Druk drie keer op de middelste knop om naar het vorige nummer te luisteren.

Met de middelste knop muziek afspelen met je Beats Pill.

Het volume wijzigen

• Als je het volume hoger wilt zetten, druk je eenmaal op de knop voor volume omhoog.

• Als je het volume lager wilt zetten, druk je eenmaal op de knop voor volume omlaag.

• Als je het volume alsmaar hoger wilt zetten, houd je de knop voor volume omhoog ingedrukt.

• Als je het volume alsmaar lager wilt zetten, houd je de knop voor volume omlaag ingedrukt.

Met de volumeknoppen op de Beats Pill het volume aanpassen.

Oproepen beantwoorden

Koppel de Pill met je telefoon om telefoongesprekken te beantwoorden met je Beats Pill.

• Druk eenmaal op de middelste knop om inkomende oproepen te beantwoorden.

• Druk een of twee keer op de middelste knop om een gesprek te beëindigen, afhankelijk van de instellingen.

• Druk tweemaal op de middelste knop om het geluid van een telefoongesprek door te sturen naar je Beats Pill.

• Druk tijdens een gesprek op de middelste knop om een tweede oproep te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Druk nogmaals op de knop om tussen de gesprekken te wisselen.

• Als je een inkomende oproep wilt weigeren, druk je tweemaal op de middelste knop.

Met de middelste knop oproepen beantwoorden met je Beats Pill.

Via USB-C audio beluisteren

Je kunt je Beats Pill en een ander USB-C-apparaat (zoals een iPhone, iPad of Mac) met een USB-C-naar-USB-C-kabel op elkaar aansluiten om naar muziek te luisteren, inclusief lossless audio.

• Om via een USB-C-kabel naar audio op je Beats Pill te luisteren, houd je de aan-uitknop ingedrukt terwijl je je Beats Pill op een andere USB-C-bron aansluit.

• Wanneer je je Beats Pill loskoppelt, wordt de luidspreker automatisch uitgeschakeld.

* Tests uitgevoerd door Apple in april 2024 met prototypen van de Beats Pill en software gekoppeld aan een iPhone 15 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256-Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de Beats Pill stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.