Als een betaalkaart die je gebruikt met Apple Pay wordt geweigerd

Als een betaalkaart die je gebruikt met Apple Pay wordt geweigerd of niet werkt wanneer je een aankoop probeert te doen, controleer je of je kaart geschikt is voor gebruik met Apple Pay.

1. Ga op je apparaat naar de Wallet-app of naar de instellingen voor Wallet en Apple Pay:

• Open de Wallet-app op je iPhone.

• Ga op je iPad of Apple Vision Pro naar 'Instellingen' > 'Wallet en Apple Pay'.

• Kies op een Mac met Touch ID het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' (of 'Systeemvoorkeuren') en klik vervolgens op 'Wallet en Apple Pay'.

2. Selecteer je betaalkaart.

3. Als je het bericht 'Deze kaart is niet bruikbaar' ziet, controleer je of je bank of kaartverstrekker momenteel Apple Pay ondersteunt:

4. Als je meer vragen hebt, neem je contact op met je bank of kaartverstrekker.