Nieuw in Apple Configurator voor iPhone

Lees hier meer over de nieuwste updates voor Apple Configurator voor iPhone.

Apple Configurator voor iPhone wordt standaard automatisch bijgewerkt. Als u automatische updates hebt uitgeschakeld, kunt u Apple Configurator voor iPhone handmatig bijwerken. Lees meer over de vereisten voor het gebruik van Apple Configurator 1.1.

Nieuw in Apple Configurator 1.1

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen

Nieuw in Apple Configurator 1.0.1

• Optie om een netwerk niet te delen met Mac-computers

• Betere foutafhandeling en meldingen voor de gebruiker over de status van fouten

• Prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen