No alt supplied for Image

Pro Display XDR VESA-montage-adapter - Technische specificaties

Bevestigen

Gemakkelijk te bevestigen alternatief voor Pro Stand. Heeft een ontwerp dat vergelijkbaar is met dat van de magnetische connector op Pro Stand, en kan snel en gemakkelijk worden aangebracht en vastgezet met behulp van de meegeleverde Apple tool.

Afmetingen en gewicht

• Breedte: 11,9 cm

• Hoogte: 11,9 cm

• Diepte: 1,83 cm

• Gewicht: 0,28 kg1

Compatibel met VESA-standaard of ‑steun van 100 mm bij 100 mm.

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.