No alt supplied for Image

Pro Display XDR Pro Stand - Technische specificaties

Bevestigen en verwijderen

Kan moeiteloos worden bevestigd en verwijderd voor snel en gemakkelijk vervoer. Het display kan op Pro Stand worden bevestigd met behulp van de schijfvormige magnetische connector die op de achterkant van het display wordt aangebracht. Om het display te verwijderen, hoef je alleen maar de schuifknop te ontgrendelen en het display ver naar achteren te kantelen om de magneten los te halen. Dan kun je het display van Pro Stand tillen.

• Hoogteaanpassing: met het systeem is een totale hoogteaanpassing mogelijk van 120 mm (60 mm in elke richting vanaf het middelpunt)

• Stand: horizontaal of verticaal

• Kanteling: -5° tot +25°

Formaat en gewicht van standaard

• Breedte: 18,0 cm

• Hoogte (arm 0º, kanteling 0º): 43,3 cm

• Diepte: 23,6 cm

• Hoogte (arm 45º, kanteling 25º): 49,7 cm

• Gewicht: 4,3 kg1

Formaat en gewicht van display met standaard

No alt supplied for Image
No alt supplied for Image

Horizontale stand

• Breedte: 71,8 cm

• Hoogte in hoogste stand: 65,3 cm

• Hoogte in laagste stand: 53,3 cm

• Diepte (kanteling 25°): 27,8 cm

• Gewicht: 11,78 kg1

No alt supplied for Image

Verticale stand

• Breedte: 41,2 cm

• Hoogte in hoogste stand: 80,6 cm

• Diepte (kanteling 25°): 27,8 cm

• Gewicht: 11,78 kg1

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.