Apparaten die je kunt gebruiken met Apple Fitness+

Met een abonnement op Apple Fitness+ kun je work-outs en meditaties starten op al deze ondersteunde apparaten.

Ondersteunde apparaten

Als je Apple Fitness+ wilt gebruiken op een van de volgende ondersteunde apparaten, heb je een abonnement nodig. Lees meer over abonneren op Apple Fitness+. Voordat je begint met een work-out, moet je zorgen dat je bent aangemeld met de juiste Apple ID en dat Bluetooth is ingeschakeld.

iPhone

Als je Fitness+ wilt gebruiken op een iPhone 8 of nieuwer, moet je zorgen dat je iOS 16.1 hebt geïnstalleerd. Ontdek hoe je je iPhone bijwerkt.

Als je Fitness+ wilt gebruiken op een iPhone 6s of nieuwer, moet je zorgen dat je iOS 14.3 hebt geïnstalleerd. Je iPhone moet ook zijn gekoppeld met Apple Watch Series 3 of nieuwer met watchOS 7.2 of nieuwer hierop geïnstalleerd. Lees hoe je je Apple Watch bijwerkt.

• iPhone 6s

• iPhone 7

• iPhone 8

• iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max

• iPhone SE

• iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

• iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max

iPad

Apple Fitness+ is beschikbaar in de App Store voor de volgende iPad-modellen die zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie van iPadOS:

• iPad Pro

• iPad (5e generatie of nieuwer)

• iPad mini 4 of nieuwer

• iPad Air (3e generatie of nieuwer)

• iPad Air 2

Apple TV

Apple Fitness+ is beschikbaar op de volgende Apple TV-modellen die zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie van tvOS:

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPlay

Je kunt AirPlay gebruiken om work-outs van Apple Fitness+ te streamen op de volgende apparaten en tv's waarop AirPlay is ingeschakeld:

• AirPlay-compatibele smart-tv's met het label 'Works with met Apple AirPlay’

• MacBook Pro (2018 en nieuwer)

• MacBook Air (2018 en nieuwer)

• iMac (2019 en nieuwer)

• iMac Pro

• Mac mini (2020 en nieuwer)

• Mac Pro

Als je streamt naar een Mac, moet je bijwerken naar de nieuwste versie van macOS. Work-outstatistieken op het scherm zijn alleen beschikbaar op sommige smart-tv's die compatibel zijn met AirPlay. Statistieken, zoals timers, hartslag en vieringen van de activiteitsring zijn nog steeds beschikbaar op je Apple Watch.

Apple Fitness+ is alleen beschikbaar in bepaalde landen of regio's. Ontdek waar Apple Fitness+ beschikbaar is.