Apple Sports gebruiken op je iPhone

Met de Apple Sports-app krijg je realtime sportscores, schema's, statistieken en inzetkansen. Je kunt je scorebord aanpassen en je favoriete teams en competities snel synchroniseren met de Apple TV-app en de Apple News-app via 'My Sports'.

Apple Sports is beschikbaar op iPhone in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Download de Apple Sports-app

1. Op je iPhone moet iOS 17.2 of nieuwer geïnstalleerd zijn.

2. Open de App Store en zoek naar Apple Sports.

3. Tik op de Download-knop.

4. Dubbelklik op de zijknop aan de rechterkant van je iPhone om je aankoop te voltooien. Als je Face ID of Touch ID gebruikt om je apparaat te ontgrendelen, kijk je naar je apparaat of tik je op de thuisknop om de download te verifiëren. Je moet mogelijk je Apple ID-wachtwoord invoeren om de download te voltooien.

Stel je favoriete teams en competities in.

Nadat je de Apple Sports-app hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd om je favoriete teams en competities te kiezen om 'My Sports' in te stellen en te synchroniseren. Volg je favoriete teams en competities en pas je je scorebord aan.

1. Selecteer de knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het scherm van de iPhone met de instelling 'My Teams'
  2. Selecteer 'Manage', scrol door de lijst met teams en competities en selecteer de teams die je wilt volgen. Of voer het team of de competitie in het zoekveld in.

3. Tik op de knop 'Favoriet'de knop 'Favorieten' en tik vervolgens op 'Done'.

Wanneer je een team toevoegt, worden alle wedstrijden voor dat team weergegeven in de weergave 'My Teams'. In deze weergave worden de eindscores, huidige wedstrijden en aankomende wedstrijden voor al je teams op één plek weergegeven. Wanneer je een competitie toevoegt, worden alle wedstrijden voor die competitie weergegeven in de weergave 'My Leagues'. In deze weergave worden de eindscores, actuele wedstrijden en aankomende wedstrijden voor al je competities op één plek weergegeven. Tik op de knop in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op een willekeurige competitienaam om naar specifieke weergaven voor elke ondersteunde competitie te navigeren.

'Sync My Sports' inschakelen

1. Open de Apple Sports-app.

2. Selecteer het accountsymbool in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Selecteer 'Sync My Sports'.

4. Tik op 'Done'.

Wanneer je favorieten toevoegt of verwijdert via 'My Sports', worden deze ook bijgewerkt in de News-app, de Apple TV-app en andere ondersteunde apps, en op andere Apple apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent aangemeld.

Inzetkansen uitschakelen

1. Ga naar Instellingen en selecteer vervolgens Sports.

2. Selecteer 'Hide Betting Odds' om de instelling in of uit te schakelen.

Het scherm van de iPhone laat zien hoe je de optie voor inzetkansen in- en uitschakelt

Meer informatie over het gebruik van Apple Sports op je iPhone