iTunes 8.0.2 voor Mac - Technische specificaties

Hardware:

• Een Mac met een Intel-processor of een PowerPC G5-, G4- of G3-processor.

• Voor het afspelen van video's uit de iTunes Store is een Mac met een Intel-processor, een PowerPC G5-processor of een PowerPC G4-processor van 1.0 GHz of sneller vereist.

• Voor het afspelen van video's van HD-kwaliteit uit de iTunes Store is een Intel Core 2 Duo processor van 2.0 GHz of sneller vereist.

• 512 MB RAM-geheugen; 1 GB is vereist om video's van HD-kwaliteit af te spelen.

• Voor het afspelen van video's is bovendien minimaal 16 MB video-RAM vereist.

• Een breedbandinternetverbinding om de iTunes Store te gebruiken.

• Een Apple Combo drive of SuperDrive om audio-cd's, mp3-cd's en reservekopie-cd's te maken; het is mogelijk dat u ook cd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.

• Een Apple SuperDrive om een reservekopie van uw bibliotheek op dvd te maken; het is mogelijk dat u ook dvd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.

Software:

• Mac OS X versie 10.4.9 of hoger.

• QuickTime 7.5.5 of hoger.

• 200 MB beschikbare schijfruimte.

iPod en iPhone:

• Voor het synchroniseren van aangeschafte video's is het volgende vereist: een iPod nano (derde generatie), iPod classic, iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger, iPhone touch of iPhone.

• Voor het kopiëren van gehuurde films is een iPod nano (derde generatie) of een iPod classic met softwareversie 1.1 of hoger, of een iPod touch of iPhone met softwareversie 1.1.3 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van beltonen is iPhone-softwareversie 1.1 of hoger vereist.

• Voor het aanschaffen of synchroniseren van programma's is een iPhone of iPod touch met iPhone-software-update 2.0 of hoger vereist.

• Voor het doen van aankopen bij de iTunes Wi-Fi Music Store is een iPhone of iPod touch met softwareversie 1.1.1 of hoger vereist.

• Voor het synchroniseren van iPod-games is een iPod nano (derde generatie), een iPod classic of een iPod (vijfde generatie) met softwareversie 1.2 of hoger vereist. Sommige iPod-games zijn mogelijk niet compatibel met de iPod nano (derde generatie) en de iPod classic.

Nike + iPod:

• Voor Nike + iPod zijn een Nike + iPod Sport Kit of Sensor, een compatibele iPod en voor Nike+ geschikte schoenen vereist.

• Nike + iPod is compatibel met de iPod nano en de iPod touch (tweede generatie). Op de iPod nano (eerste generatie) moet softwareversie 1.2 of hoger zijn geïnstalleerd.

• Om uw work-outgegevens op nikeplus.com te kunnen bekijken, moet u een internetverbinding en een gratis Nike.com-account hebben.

Apple TV:

• Voor het huren of aanschaffen van media met een Apple TV is Apple TV-software 2.0 of hoger vereist.

• HD-films uit de iTunes Store zijn exclusief voor de Apple TV ontworpen en kunnen niet naar iTunes worden gekopieerd.

AirPort Express met AirTunes:

• Voor het afspelen van muziek via één of meer AirPort Express-basisstations is AirPort Express-firmware 6.3 of hoger vereist.

• Voor de AirPort Express met AirTunes zijn een AirPort- of AirPort Extreme-kaart en een compatibele stereo-installatie of luidsprekers met eigen voeding vereist.