iTunes 9.2 voor Windows - Technische specificaties

Nieuw in iTunes 9.2

iTunes 9.2 bevatte diverse nieuwe voorzieningen en verbeteringen, waaronder:

• Synchronisatie met de iPhone 4 zodat u onderweg kunt genieten van uw favoriete muziek, films, tv-programma's, boeken en nog veel meer

• Boeken synchroniseren met en lezen op een iPhone of iPod touch met iOS 4 en iBooks 1.1

• Pdf-documenten ordenen en synchroniseren als boeken: met iBooks 1.1 kunt u pdf-documenten lezen op een iPad en op elke iPhone of iPod touch met iOS 4

• Programma's in de iOS 4-beginschermen in mappen ordenen met behulp van iTunes

• Sneller reservekopieën maken tijdens het synchroniseren van een iPhone of iPod touch met iOS 4

• Verbeteringen in de albumillustraties zorgen ervoor dat de illustraties sneller worden weergegeven bij het bladeren in de bibliotheek

Vereisten voor Windows

• Een pc met een 1-GHz Intel- of AMD-processor

• Beeldschermresolutie van 1024 x 768 of hoger

• Voor het bekijken van beeldmateriaal dat in de iTunes Store is gekocht, is minimaal een Intel Pentium D-processor vereist

• 512 MB RAM; 1 GB voor het bekijken van HD-beeldmateriaal

• Een met DirectX 9.0 compatibele videokaart met 32 MB VRAM; 64 MB aanbevolen

• Een met QuickTime compatibele geluidskaart

• Een breedbandinternetverbinding voor het gebruik van de iTunes Store

• Een met iTunes compatibele cd- of dvd-recorder voor het branden van audio- en MP3-cd's of back-up-cd's en -dvd's

Windows-software

• Windows XP Service Pack 2 of hoger, een 32-bits-versie van Windows Vista of een 32-bits-versie van Windows 7

• Voor een 64-bits-versie van Windows Vista of Windows 7 is het 64-bits-installatieprogramma van iTunes vereist

• QuickTime 7.6.6 of hoger (meegeleverd)

• 200 MB vrije schijfruimte

• Voor gebruik van een schermlezer is Window-Eyes 7.1.1 of hoger vereist; ga voor meer informatie over toegankelijkheid in iTunes naar www.apple.com/nl/accessibility