Apple Thunderbolt Display - Technische specificaties

Beeldscherm.

27 inch aan hogeresolutiewerkruimte.

27-inch (reëel diagonaal weergavegebied) thin film transistor (TFT) active-matrix lcd-scherm met in-plane switching-technologie (IPS)

• Resolutie: 2560 x 1440 pixels.

• Kleuren (maximaal): 16,7 miljoen.

• Aspectratio: 16:9.

• Kijkhoek: 178° horizontaal, 178° verticaal.

• Helderheid: 375 cd/m2.

• Contrastverhouding: 1000:1

• Reactietijd: 12 ms.

Afmetingen en gewicht.

Groot scherm. Klein voetstuk.

Hoogte: 49,1 cm.

Breedte: 65 cm.

Diepte (incl. standaard): 20,7 cm.

Gewicht: 10,8 kg1.

Kabels en aansluitingen.

Een compleet dockingstation, zonder wirwar aan kabels.

Kabels.

• Geïntegreerde Thunderbolt-kabel.

• Geïntegreerde universele MagSafe-kabel (tot 85 W).

Poorten voor randapparatuur.

• Drie USB 2.0-poorten met eigen stroomvoorziening.

• FireWire 800-poort.

• Gigabit Ethernet-poort.

• Thunderbolt-poort.

• Kensington-beveiligingssleuf.

Audio en video.

Alles wat je nodig hebt om videogesprekken te voeren, muziek te luisteren, films te kijken en te gamen.

• Geïntegreerde FaceTime HD-camera met microfoon.

• Geïntegreerd 2.1-luidsprekersysteem (49 watt)

Systeemvereisten.

• Mac met Thunderbolt, bijvoorbeeld een MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini of iMac

• OS X versie 10.6.8 of hoger.

Voedings- en omgevingsvereisten.

• Netspanning: 100-240 V wisselstroom, 50-60 Hz.

• Maximaal vermogen: 250 W (Thunderbolt Display tijdens opladen van MacBook Pro).

• Energiebesparende stand: 1 W of minder.

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C .

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 47 °C.

• Luchtvochtigheid bij gebruik: 20 tot 80%, niet-condenserend.

• Hoogte bij gebruik: max. 3000 meter.

Garantie en service.

Je Apple Thunderbolt Display wordt geleverd met 90 dagen gratis telefonische ondersteuning en een beperkte garantie van één jaar. Wanneer je het AppleCare Protection Plan koopt, worden de service en ondersteuning uitgebreid tot drie jaar vanaf de datum waarop je het beeldscherm hebt gekocht. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je gebruikmaken van telefonische ondersteuning door technische experts van Apple en ben je ervan verzekerd dat reparaties worden uitgevoerd door gediplomeerde Apple technici, die alleen originele Apple onderdelen gebruiken. Ga voor meer informatie naar Apple support of bel 0900 7777 703.

Inhoud van de verpakking.

• Apple Thunderbolt Display.

• Netsnoer.

• Gedrukte documentatie.

Extra's.

Apple Thunderbolt Display en het milieu.

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Ga voor meer informatie naar de milieusite van Apple.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed van de Apple Thunderbolt Display op het milieu te beperken:

• Loodvrij.

• Geen broomhoudende vlamvertragers.

• Pvc-vrij2.

• Kwikvrij.

• Arseenvrij glas

• Voldoet aan ENERGY STAR 5.1-norm

• EPEAT-beoordeling "Gold"3.

Apple en het milieu.

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling.

Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je Apple beeldscherm.

Macs met Thunderbolt.

1. Het gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

2. Het pvc-vrije netsnoer is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Colombia, El Salvador, Guatemala, Panama, Peru, Puerto Rico, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Venezuela.

3. Apple Thunderbolt Display heeft de EPEAT-beoordeling "Gold" gekregen in de Verenigde Staten en Canada.