iTunes 10.7 voor Mac - Technische specificaties

Software:

• Mac OS X versie 10.6.8 of hoger.

• Safari 4.0.3 of hoger.

• 350 MB beschikbare schijfruimte.

• Beschikbaarheid van iTunes in de cloud en iTunes Match kan per land verschillen.

Hardware:

• Een Mac met een Intel Core-processor en 512 MB RAM.

• Voor het afspelen van 720p HD-video, een iTunes LP of iTunes Extras is een 2,0-GHz Intel Core 2 Duo-processor of snellere processor en 1 GB RAM vereist.

• Voor het afspelen van 1080p HD-video is een 2,4-GHz Intel Core 2 Duo-processor of snellere processor en 2 GB RAM vereist.

• Een schermresolutie van 1024 x 768 of hoger. Voor het afspelen van een iTunes LP of iTunes Extras is een resolutie van 1280 x 800 of hoger vereist.

• Een breedbandinternetverbinding om de iTunes Store te gebruiken.

• Een Apple combo-eenheid of SuperDrive om audio-, mp3- of reservekopie-cd's te maken. Het is mogelijk dat u ook cd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.

• Een Apple SuperDrive om een reservekopie van uw bibliotheek op dvd te maken. Het is mogelijk dat u ook dvd-rw-eenheden van andere fabrikanten kunt gebruiken.