Apple Cinema Display (20-inch, DVI), (23-inch, DVI), (30-inch, DVI) - Technische specificaties

Configuraties

20-inch Apple Cinema Display

23-inch Apple Cinema HD Display

30-inch Apple Cinema HD Display

Model

M9177

M9178

M9179

Schermgrootte (reëel diagonaal weergavegebied)

20 inch (reële weergave)

23 inch (reële weergave)

30 inch (reële weergave 29,7 inch)

Schermtype

TFT (Thin Film Transistor) active-matrix lcd-scherm (AMLCD)

Resoluties

• 1680 x 1050 pixels (optimale resolutie)

• 1280 x 800 pixels

• 1024 x 640 pixels

• 1920 x 1200 pixels (optimale resolutie)

• 1280 x 800 pixels

• 1024 x 640 pixels

• 2560 x 1600 pixels (optimale resolutie)

• 2048 x 1280

• 1920 x 1200

• 1280 x 800

• 1024 x 640

Weergegeven kleuren (maximum)

16,7 miljoen

Kijkhoek (standaard)

178° horizontaal; 178° verticaal

Helderheid (standaard)

300 cd/m²

400 cd/m²

Contrastverhouding (standaard)

700:1

Reactietijd (standaard)

14 ms

Pixelafstand

0,258 mm

0,250 mm

Schermbehandeling

Ontspiegelde laag

Regelaars (hardware en software)

Beeldscherm aan, sluimerstand in-/uitschakelen, helderheid en stand beeldscherm

Kabels

DVI (Digital Visual Interface), FireWire 400, USB 2.0 en voedingskabel (gelijkstroom, 24,5 V)

Connectors

Tweepoorts USB 2.0-hub met eigen voeding, twee FireWire 400-poorten en Kensington-beveiligingspoort

VESA-montageadapter

Compatibel met montageoplossingen die voldoen aan VESA FDMI (MIS-D, 100, C). Hiervoor is de optionele Cinema Display VESA-montageadaptervereist.

Mac Pro compatibiliteit

Elke nieuwe quad-core Mac Pro ondersteunt twee Apple Cinema Displays, inclusief dual-link DVI voor één 30-inch model. Voor de ondersteuning van twee 30-inch Apple Cinema HD Displays zijn twee dual-link DVI-poorten vereist. Deze zijn aanwezig in configuraties met de ATI Radeon X1900 XT of de NVIDIA Quadro FX 4500. In andere configuraties kan een extra NVIDIA GeForce 7300 GT-kaart worden geïnstalleerd. Voor de ondersteuning van meer dan twee beeldschermen moeten één of meer extra NVIDIA GeForce 7300 GT-kaarten worden geïnstalleerd.

Power Mac G5 compatibiliteit

Elke dual-core- of quad-core-Power Mac G5 ondersteunt twee Apple Cinema Displays, inclusief dual-link DVI voor één 30-inch model. Voor de ondersteuning van twee 30-inch Apple Cinema HD Displays zijn twee dual-link DVI-poorten vereist. Deze zijn aanwezig in configuraties met de NVIDIA Quadro FX 4500. In andere configuraties kan een extra NVIDIA GeForce 6600-kaart worden geïnstalleerd. Voor de ondersteuning van meer dan twee beeldschermen moeten één of meer extra NVIDIA GeForce 6600-kaarten worden geïnstalleerd.

MacBook Pro compatibiliteit

Alle MacBook Pro-modellen

MacBook compatibiliteit

Vereist een Apple mini-DVI-naar-DVI-adapter M9032*/A

N.v.t.

iMac compatibiliteit

Alle iMac-modellen met een Intel-processor (vereist een Apple mini-DVI-naar-DVI-adapter M9032*/A)

N.v.t.

Mac mini compatibiliteit

Alle Mac mini-modellen

N.v.t.

PowerBook compatibiliteit

PowerBook G4 met DVI-poort

PowerBook G4 met dual-link DVI-poort

Garantie en service

Je Apple beeldscherm wordt geleverd met 90 dagen gratis telefonische ondersteuning en een beperkte garantie van één jaar. Als je de service en ondersteuning wilt uitbreiden tot drie jaar, kun je één beeldscherm laten opnemen in het AppleCare Protection Plan mits je het beeldscherm tegelijk met een Mac Pro, MacBook, MacBook Pro, iMac of Mac mini koopt. Als je dezelfde dekking wilt voor een los of een tweede beeldscherm, neem je het AppleCare Protection Plan voor Apple beeldschermen. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je gebruikmaken van telefonische ondersteuning door technische experts van Apple en ben je ervan verzekerd dat herstellingen worden uitgevoerd door gediplomeerde Apple technici, die alleen originele Apple onderdelen gebruiken. Ga voor meer informatie naar de ondersteuningswebsite van Apple of bel 0900 7777 703.

Maatwerkopties

Extra opties en accessoires die verkrijgbaar zijn bij de online Apple Store.

Connectors

• ADC-naar-DVI-beeldschermadapter T2795*/A

• iSight-accessoireset M9314*/A

Ergonomische oplossingen

VESA-montageadapter M9649*/A

Beveiliging

Kensington Combo Saver-beveiligingskabel T4099*/A

Videokaarten

• Mac Pro

• In totaal 4 NVIDIA GeForce 7300 GT-kaarten

• ATI Radeon X1900 XT

• NVIDIA GeForce FX 4500

• Power Mac G5

• NVIDIA GeForce 6600 MA271*/A

• Andere kaarten kunnen worden geïnstalleerd tijdens de systeemconfiguratie

Diensten

AppleCare Protection Plan MA517*/A

Technische specificaties en keurmerken

Voeding

• Netspanning: 100-240 V wisselstroom 50-60 Hz

• Maximaal vermogen bij gebruik: 65 W (Apple Cinema Display); 90 W (Apple Cinema HD Display); 150 W (Apple Cinema HD Display)

• Vermogen in sluimerstand: 3 W of minder

Omgeving

• Temperatuur bij gebruik: 10° tot 35°C

• Temperatuur bij opslag: -40 tot 47°C

• Vochtigheid bij gebruik: 20 tot 80%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: max. 3.000 m

Afmetingen en gewicht

• 20-inch Apple Cinema Display

• Hoogte: 41 cm

• Breedte: 47,1 cm

• Diepte: 17,4 cm

• Gewicht: 6,6 kg

• 23-inch Apple Cinema HD Display

• Hoogte: 45 cm

• Breedte: 53,6 cm

• Diepte: 18,7 cm

• Gewicht: 7,03 kg

• 30-inch Apple Cinema HD Display

• Hoogte: 54,3 cm

• Breedte: 68,8 cm

• Diepte: 21,5 cm

• Gewicht: 12,47 kg

Keurmerken

• FCC Part 15 Class B

• EN55022 Class B

• EN55024

• VCCI Class B

• AS/NZS 3548 Class B

• CNS 13438 Class B

• ICES-003 Class B

• MPR II

• IEC 60950

• UL 60950

• CSA 60950

• EN60950

• ENERGY STAR

• TCO 03