No alt supplied for Image

QuickTime Pro 7 - Technische specificaties

Overzicht

• Opmerking:

• QuickTime 7 Pro werkt alleen met de gratis QuickTime Player 7. Controleer of QuickTime Player 7 op uw computer is geïnstalleerd voordat u de registratiecode voor QuickTime 7 Pro invoert.

• Mediastructuren converteren

• Je kunt je QuickTime-films omzetten in allerlei verschillende structuren, zodat je ze kunt bekijken op je iPod of mobiele telefoon en met anderen per e-mail of via het web kunt uitwisselen.1 Je kunt films exporteren naar meer dan tien verschillende video- en audiostructuren.

• Eenvoudig editen

• Met de knip-, kopieer- en plakfuncties van QuickTime Pro kun je je films bewerken en zelfs een nieuw geluidsspoor toevoegen. Bovendien kun je annotaties toevoegen, je video draaien en nog veel meer.

• Zelf films maken

• Wanneer je een iSight of een andere FireWire-camera aansluit op je Mac, kun je met één klik films van perfecte kwaliteit maken en deze via e-mail rondsturen.

• Je eigen QuickTime-filmbibliotheek samenstellen

• Je kunt zelf een bibliotheek aanleggen door films van het internet te downloaden en op je computer te bewaren, zodat je ze op een later tijdstip kunt bekijken.2 Ook kun je filmpjes weergeven die je met je mobiele telefoon, digitale fotocamera of camcorder hebt gemaakt. QuickTime 7 Pro ondersteunt veelgebruikte videostructuren, zoals H.264, MPEG-4 en Motion JPEG.

• Podcasts opnemen

• Als je een USB-microfoon aansluit, kun je met QuickTime 7 Pro geluid opnemen dat je als podcast aan de hele wereld kunt laten horen. Opnamen start je met één klik op de knop: gemakkelijker kan niet.

Overstappen op QuickTime Pro

• Zorg dat QuickTime 7 Player op je computer is geïnstalleerd.

• Koop een QuickTime Pro-registratiecode. Je ontvangt deze code per e-mail.

• Open het e-mailbericht van Apple met daarin de 20-cijferige registratiecode.

• Ga naar http://www.apple.com/nl/quicktime/pro/unlock-mac_osx.html en volg de instructies om de registratiecode op te geven.

• Veel plezier met QuickTime Pro!

Systeemvereisten

• Mac OS X versie 10.5 of hoger

• Mac met een Intel-, PowerPC G5- of PowerPC G4- processor (minimaal 867 MHz)

• Ten minste 512 MB RAM

• QuickTime 7

Opmerking: Je ontvangt niets per post en je hoeft ook geen software te downloaden. Zodra je de code hebt ingevoerd, kun je met QuickTime Pro aan de slag.

Opmerking: Hoe krachtiger de computer, hoe beter de prestaties.

1. QuickTime Pro is niet geschikt voor het rippen van dvd's.

2. Sommige producenten staan niet toe dat hun filmmateriaal vanaf het web wordt bewaard op een computer.