Mac mini Server (eind 2012) - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 3,6 cm

• Breedte: 19,7 cm

• Diepte: 19,7 cm

• Gewicht: 1,3 kg1

Processor

• 2,3-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,3 GHz) met 6 MB L3-cache

• Configureerbaar met 2,6-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3,6 GHz).

Opslag

• Twee 5400-rpm harde schijven van 1 TB2

• Configureerbaar met een of twee SSD-schijven van 256 GB.

Grafische processors

• Intel HD Graphics 4000

Geheugen

• 4 GB (2x 2 GB) 1600-MHz DDR3-geheugen

• Configureerbaar met 8 GB of 16 GB.

Weergavevoorzieningen

• Digitale video-uitvoer via Thunderbolt

• Native Mini DisplayPort-uitvoer

• DVI-uitvoer via de Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

• VGA-uitvoer via de Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

• Dual-link DVI-uitvoer via de Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Audio

• Geluidsinvoerpoort (mini-aansluiting, digitaal/analoog)

• Geluidsuitvoerpoort/koptelefoonuitgang (mini-aansluiting, digitaal/analoog)

• HDMI-poort ondersteunt meerkanaalsaudio-uitvoer

• Ondersteuning voor Apple iPhone-headset met microfoon

• Ingebouwde luidspreker

Aansluitingen en uitbreiding

No alt supplied for Image
  • Thunderbolt-poort (tot 10 Gbps)

• FireWire 800-poort (tot 800 Mbps)

• Vier USB 3-poorten (tot 5 Gbps)

• HDMI-poort

• Sleuf voor SDXC-kaart

• Gigabit Ethernet-poort

• Geluid in/uit

• IR-ontvanger

Communicatie

• Wi-Fi

• Draadloos 802.11n-Wi-Fi-netwerk3; compatibel met IEEE 802.11a/b/g

• Bluetooth

• Draadloze Bluetooth 4.0-technologie

• Ethernet

• 10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45-connector)

Voedings- en omgevingsvereisten

• Netspanning: 100 tot 240 V wisselstroom

• Frequentie: 50-60 Hz, enkelfasig

• Maximaal continu vermogen: 85 W

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -40 tot 47 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

• Standaard akoestische prestaties, geluidsdrukniveau (gebruikerspositie):4

• 16 dBA (indien niet in gebruik)

Garantie en service

Mac mini wordt geleverd met 90 dagen gratis telefonische ondersteuning en een jaar beperkte garantie. Wanneer je het AppleCare Protection Plan koopt, worden de service en ondersteuning uitgebreid tot drie jaar vanaf de datum waarop je de computer hebt gekocht. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je gebruikmaken van telefonische ondersteuning door technische experts van Apple en ben je ervan verzekerd dat reparaties worden uitgevoerd door gediplomeerde Apple technici, die alleen originele Apple onderdelen gebruiken. Ga voor meer informatie naar Apple Support of bel 0900 7777 703.

Inhoud van de verpakking

• Mac mini

• HDMI-naar-DVI-adapter

• Netsnoer

Meegeleverde software

• OS X Server: bevat Server, Xsan, Bestandsserver, Agenda-server, Contactenserver, E-mailserver, Webserver, NetInstall, DNS, DHCP, Open Directory, Profielbeheer, VPN-server en Wiki-server. Meer informatie over OS X Server

• Bestandsdeling

• Profielbeheer

• Time Machine

• Wiki-server

• Agenda-server

• Contactenserver

• E-mailserver

• Berichtenserver

• Xsan 3

• VPN-server

• Software-updateserver

• OS X Mountain Lion:'s Werelds meest geavanceerde desktopbesturingssysteem. Meer informatie

• Mac App Store

• Safari

• Mail

• Berichten

• Agenda

• Contacten

• Herinneringen

• Notities

• Time Machine

• FaceTime

• Photo Booth

• Game Center

• iTunes

• iLife: iPhoto, iMovie en GarageBand.

Maatwerkopties

Configureer je Mac mini met deze opties, alleen bij de Apple Online Store.

• 2,6-GHz quad-core Intel Core i7-processor

• Geheugenuitbreiding tot 8 GB DDR3

• Geheugenuitbreiding tot 16 GB DDR3

• Een of twee SSD-schijven van 256 GB

• Apple Remote

Milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de invloed van Mac mini op het milieu te beperken:

• Geen broomhoudende vlamvertragers

• Pvc-vrij5

• Goed recyclebare aluminium behuizing

• Voldoet aan ENERGY STAR 5.2-norm

• EPEAT-beoordeling "Gold"6

Apple en het milieu

Hier vind je meer informatie over de inspanningen die we leveren om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieurapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieuprestaties van elk Apple product.

Recycling

Apple heeft een holistische visie op materiaalgebruik en afvalvermindering. Hier vind je meer informatie over het recyclen van je Mac of pc.

Akoestische prestatie

WEERGEGEVEN GELUIDSEMISSIE in overeenstemming met ISO 9296

Geluidsvermogensniveau

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Geluidsdrukniveau

Bedieningspaneel

LpAm (dB)

Inactief

2,7

14

Toegang tot harde schijf

2,8

15

Toegang tot cd-station

N/A

N/A

1. LWAd is de statistische bovengrens van het A-gewogen geluidsvermogensniveau (afgerond naar de dichtste 0,1 B).

2. LpAm is het gemiddelde A-gewogen geluidsdrukniveau gemeten bij de positie van de bediener (afgerond naar de dichtste dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

Accessoires

Mac-software

• iWork

• Aperture

• Logic Pro

• Final Cut Pro X

Beeldschermen en grafische voorzieningen

• Apple Thunderbolt Display

• Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter

• Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter

AirPort en draadloze voorzieningen

• Time Capsule

• AirPort Express-basisstation

• AirPort Extreme-basisstation

• Apple Magic Trackpad

• Apple Wireless Keyboard

• Apple Magic Mouse

Overige accessoires

• Apple USB SuperDrive

• Apple Keyboard

• AppleCare Protection Plan

1. Het werkelijke gewicht kan variëren, afhankelijk van de configuratie en het fabricageproces.

2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

3. Voor draadloze internettoegang zijn een basisstation of een ander draadloos toegangspunt en een internetabonnement vereist; hieraan zijn mogelijk kosten verbonden. Bepaalde internetaanbieders zijn momenteel niet geschikt voor het gebruik van AirPort.

4. Het geluidsniveau is gemeten met een standaard-Mac mini met OS X Server en plaatsing als desktopserver. Het geluidsniveau kan variëren, afhankelijk van de configuratie.

5. Pvc-vrij in alle landen behalve Vasteland China, Zuid-Korea en Zuid-Afrika.

6. Mac mini heeft de EPEAT-beoordeling "Gold" gekregen in de Verenigde Staten en Canada.