No alt supplied for Image

Siri Remote (2e generatie) - Technische specificaties

Overzicht

Met de Siri Remote (2e generatie) kun je je Apple TV 4K en Apple TV HD nog preciezer bedienen.¹ Met het nieuwe aanraakgevoelige klikvlak kun je op titels klikken en door playlists swipen. En met de buitenste ring kun je vooruit of achteruit spoelen. Of vertel Siri waar je naar wilt kijken. Net zo gemakkelijk.

Inhoud van de verpakking

• Siri Remote

• Lightning-naar-USB‑kabel

• Handleiding

Afmetingen en gewicht

• Hoogte: 136 mm

• Breedte: 35 mm

• Diepte: 9,25 mm

• Gewicht: 63 g2

Aansluitingen en communicatie

• Microfoon voor Siri

• IR-zender

• Lightning-connector voor opladen

Voeding

• Ingebouwde, oplaadbare lithium-ion­batterij

• Opladen via USB-poort van computersysteem of lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar)

Omgevings­vereisten

• Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C

• Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet-condenserend

• Hoogte bij gebruik: getest tot 3000 meter

Draadloos

• Draadloos: Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

Compatibiliteit

Apple TV-modellen

• Apple TV 4K (2e generatie)

• Apple TV 4K (1e generatie)

• Apple TV HD

1. Niet alle content is beschikbaar in 4K HDR. 4K‑resolutie vereist een televisie die geschikt is voor 4K. Weergavekwaliteit is afhankelijk van hardware en internetverbinding.

2. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

†† We gebruiken je locatie om de bezorgopties sneller te laten zien. We hebben je locatie kunnen achterhalen aan de hand van je IP-adres, of omdat je die tijdens een eerder bezoek aan Apple al hebt ingevuld.