No alt supplied for Image

Studio Display - Technische specificaties

Introductiejaar: 2022

Studio Display Gebruikershandleiding

Display

• 5K Retina-display

• 27‑inch (diagonaal) 5K Retina-display

• Resolutie van 5120 x 2880 pixels bij 218 pixels per inch

• Helderheid van 600 nits

• Ondersteuning voor 1 miljard kleuren

• Brede kleur­weer­gave (P3)

• True Tone-technologie

Configureerbaar met: Glas met nanotextuur

Referentiemodi

• Apple Display (P3-600 nits)

• HDTV-video (BT.709‑BT.1886)

• NTSC-video (BT.601 SMPTE‑C)

• PAL‑ en SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digitale film (P3‑DCI)

• Digitale film (P3‑D65)

• Ontwerpen en drukken (P3‑D50)

• Fotografie (P3‑D65)

• Internet en web (sRGB)

Camera

• 12‑MP ultragroothoek­­camera, beeldhoek 122°

• Diafragma ƒ/2.4

• Middelpunt

Audio

• Hifi-systeem met zes speakers en force-cancelling woofers

• Breed stereogeluid

• Ondersteuning voor ruimtelijke audio bij het afspelen van muziek of video met Dolby Atmos

• Drie bundelvormende microfoons van studiokwaliteit met hoge signaal‑ruis­­­verhouding

• Ondersteuning voor ‘Hé, Siri’

Aansluitingen

No alt supplied for Image
  • Eén upstream Thunderbolt 3-poort (USB‑C) voor host (met 96 W voor opladen van host)

• Drie downstream USB‑C-poorten (tot 10 Gb/s) voor het aansluiten van randapparatuur, opslag­systemen en netwerk­­­voorzieningen

Standaard

Kantelbare standaard

• Kantelhoek: −5° tot +25°

Kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• Kantelhoek: −5° tot +25°

• In hoogte verstelbaar: 105 mm in totaal

VESA-montageadapter

• Compatibel met VESA-standaard of ‑steun van 100 mm bij 100 mm

• Stand: horizontaal of verticaal

Afmetingen en gewicht

• Studio Display met kantelbare standaard

• Hoogte: 47,8 cm

• Breedte: 62,3 cm

• Diepte: 16,8 cm

• Gewicht: 6,3 kg1

• Studio Display met kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• Hoogte (laagste stand): 47,9 cm

• Breedte: 62,3 cm

• Hoogte (hoogste stand): 58,3 cm

• Gewicht: 7,7 kg1

• Diepte: 20,7 cm

• Studio Display met VESA-montageadapter

• Hoogte: 36,2 cm

• Breedte: 62,3 cm

• Diepte: 3,1 cm

• Gewicht: 5,5 kg1

Compatibiliteit

• Studio Display is compatibel met de volgende Mac-modellen met macOS Monterey 12.3 of nieuwer:

• Mac Studio (2022)

• 16‑inch MacBook Pro (2019 of nieuwer)

• 14‑inch MacBook Pro (2021)

• 13‑inch MacBook Pro (2016 of nieuwer)

• 15‑inch MacBook Pro (2016 of nieuwer)

• MacBook Air (2018 of nieuwer)

• Mac mini (2018 of nieuwer)

• Mac Pro (2019 of nieuwer)

• 24‑inch iMac (2021)

• 27‑inch iMac (2017 of nieuwer)

• 21,5‑inch iMac (2017 of nieuwer)

• iMac Pro (2017)

• Studio Display is compatibel met de volgende iPad-modellen met iPadOS 15.4 of nieuwer:2

• 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer)

• 11‑inch iPad Pro

• iPad Air (5e generatie)

Inhoud verpakking

• Studio Display

• Thunderbolt-kabel (1 m)

Voeding en omgeving

• Netspanning: 100‑240 V wisselstroom

• Frequentie: 50‑60 Hz, enkelfasig

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-90%, niet‑condenserend

• Maximumhoogte: getest tot 5000 m

Maatwerk­opties

• Configureer zelf je Studio Display met de volgende opties via apple.com:

• Glas met nanotextuur

• Kantelbare en in hoogte verstelbare standaard

• VESA-montageadapter

Studio Display en het milieu

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van Studio Display voor het milieu:3

Bekijk de milieurapportage voor Studio Display

Gemaakt van betere materialen

• 100% gerecyclede zeldzame aard­metalen in alle magneten; dit is 100% van alle zeldzame aard­metalen in het device4

• 100% gerecycled aluminium in de standaard

• 100% gerecycled koper en zink in de pennen van de netsnoerstekker en de lichtnetaansluiting

• 100% gerecycled tin in het soldeer van meerdere printplaten

• Ten minste 35% gerecycled plastic in meerdere onderdelen

Energiezuinig

• ENERGY STAR®-gecertificeerd5

Slimmere chemie6

• Arseenvrij displayglas

• Vrij van kwik, broomhoudende vlam­vertragers, pvc en beryllium

Groene productie

• Het Zero Waste-programma van Apple helpt toeleveranciers om geen afval te produceren dat op een stortplaats terechtkomt

• Alle eindassemblage­­­­­fabrieken van toeleveranciers schakelen om naar 100% hernieuwbare energie voor hun productie voor Apple

Milieuvriendelijke verpakking

• 100% van de nieuwe houtvezels is afkomstig van duurzaam beheerde bossen

• Verpakking van minimaal 90% vezels

Apple en het milieu

We zijn vastbesloten om producten te maken zonder dat het ten koste gaat van de aarde. Ook willen we dat het hele bedrijf en al onze producten vóór 2030 CO₂‑neutraal zijn.

Lees meer over de inspanningen van Apple

1. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

2. Voor camerafeatures en firmware-updates moet Studio Display zijn aangesloten op een Mac. Wanneer een 12,9‑inch iPad Pro (3e en 4e generatie), 11‑inch iPad Pro (1e en 2e generatie) of iPad Air (5e generatie) is aangesloten, leveren de USB‑C-poorten van Studio Display USB 2-overdrachts­snelheden.

3. Informatie geldig vanaf product­lancering.

4. Uitgezonderd sporen van zeldzame aardmetalen buiten de magneten, die in totaal minder dan 0,5% uitmaken van de totale hoeveelheid in het device.

5. ENERGY STAR en het ENERGY STAR-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de U.S. Environmental Protection Agency.

6. De beperkingen voor schadelijke stoffen en de definitie van wat Apple beschouwt als ‘vrij van’, staan omschreven in de specificatie voor gereglementeerde stoffen, de Apple Regulated Substances Specification. Alle Apple producten zijn vrij van pvc en ftalaten, met uitzondering van netsnoeren in India, Thailand (netsnoer met twee pennen) en Zuid-Korea, waar we nog wachten op goedkeuring van de overheid voor onze pvc- en ftalaten­vervanger.